2019: a Mandiner történetének legsikeresebb éve

2020. január 6. 12:49

Mandiner
Mandiner
Soha ennyien nem olvastak még minket. Soha ennyi cikk nem született még az oldalunkon.

A Mandiner az UFi és a Reakció utódlapjaként 2009-ben indult el: tíz évvel az elindulása után az eddigi legsikeresebb évét tudhatja maga mögött a szerkesztőség.

Soha ennyien nem olvastak még minket. Soha ennyi cikk nem született még az oldalunkon. Soha ennyien nem érkeztek még hozzánk belsős vagy külsős munkatársként, riporterként, publicistaként, szerkesztőként vagy más médiás szakmabeliként, mint a 2019-es évben. 

2017-ben még 31 334 493, majd 2018-ban 38 386 578, és aztán 2019-ben már 54 491 969 oldalmegtekintést számolt a Mandiner.hu a Google Analytics adatai alapján. Havi felhasználóink száma ma már 800 ezer körül alakul, 2019-ben összesen több mint 5,5 millió felhasználó nyitotta meg portálunkat. 

A 2017-ben született 15 149 cikk után 2018-ban 17 390, majd 2019-ben 19 783 cikk jelent meg a Mandiner.hu-n.

*

Az online portál folyamatos növekedése mellett a Mandiner 2019 szeptemberében elindította nyomtatott hetilapját is, hétről hétre több mint 60 oldalnyi minőségi tartalmat – riportokat, interjúkat, elemzéseket és publicisztikákat, kommentárokat – kínálva az olvasóknak a belpolitikától a nagyvilágon, valamint a gazdaságon át a kultúra és az élet megannyi fontos és érdekes jelenségének, sztorijának és arcának bemutatásáig.

Az elmúlt hónapokban szerkesztőségünk összehangolta a print és az online felületek működését. Most már a nyomtatott lapunk összes tartalma elérhető online is – azok teljes szövegét az előfizetőink olvashatják. 

Az előfizetési lehetőségekről itt tudhatnak meg információkat.

*

A munkát az eddigi lendülettel folytatjuk az új évben is.

Köszönjük olvasóinknak, hogy az elmúlt évtized folyamán megtiszteltek bennünket bizalmukkal. A terveink hosszú távra szólnak: maradjanak velünk a húszas években is!

 

Mandiner szerkesztőség
 

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pajtás, te mindennap 24 órában itt lógsz, tehát igazad van, ez a rezsim-hülyék gyűjtőhelye. Mármint akik hüjék a rezsimet felfogni, ehelyett trollkodnak.

Mindenhol így van, tehát összehasonlítható. A növekedés is .

Te nem érted. Az összes oldal, média így számolja. Így krumplit a krumplival hasonlíthatunk össze, míg te az almát a krumplival szeretnéd.

A képeket is kiemelném, remek válogatások, illenek a cikkekhez.
Legjobban azok tetszenek, amikor a képen szereplő arcán megjelenő felmosoly, grimasz, vagy akár egy keztartas jellemét ábrázol.
Gratula

ssssssszerintem is:-)
Nem véletlen, hogy a ballib idejár irigykedni.

Légyszí próbálkozz meg egy olyan mondattal, aminek van értelme. Is.

Nem írtad eddig, de valódi élvezettel olvastam.
Remek példa arra, hogy képtelen vagy a mondanivalódat szabatosan kifejezni.
Abban az esetben lenne értelme a mondatodnak, ha megjelölnéd, hogy milyen fajtájú hülyét szoktál felszúrni lepkeként a gyűjteményedbe. Azonban sajnos a mondatod kb. egy hatéves gyermek szintjén áll, abban a korban mondják a gyerekek, hogy "olyan hülye vagy".
Sebaj Pajtás, olvasgass egy kicsit, az csiszolja a kifejezésmódodat. Bár erősen tartok attól, hogy nem a szabatos mondat alkotásának a hiánya a legnagyobb problémád, hanem az értelmi szinted van a hat éves gyermek szintjén. Valószínűleg ezért használsz folyamatosan trágár szavakat: a gyermek, ha ismeri is egy adott fogalom jelentését, szívesen helyettesíti azokat trágár szavakkal, hogy felhívja magára a felnőttek figyelmét.
Csak az a gond, ezt már túl sokszor csináltad, így a felnőttek sajnálkozva legyintenek rajtad, szegény Dezsőke nem fejlődik.

Ha megkérhetnélek, ne válaszolj!

Köszi

Packó

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés