Orbán Viktor, a kereszténység megmentője

2020. január 5. 17:44
Minden kertész tudja, hogy a fák elhalnak, ha nincsenek gyökereik.

„A radikális iszlám és az európai elit szekuláris liberalizmusának furcsa házassága első ránézésre nehezen érthető, de ha Orbánnak igaza van, és ez lényegében tényleg az európai kultúra és civilizáció elleni támadás, a rút egyesülés még nyilvánvalóbbá válik. A szekularizmus és a radikális iszlám spirituális szinten gyűlöli a keresztet és a győzelmet, amit jelképez. Az európai civilizáció és kultúra megkerülhetetlenül keresztény kultúra – legalábbis az volt –, és ennek a kultúrának a gyűlölete majdhogynem védjegye a baloldalnak. A tudományos körök és a média a nyugati gyarmatosítás, elnyomás és térítés számlájára írnak minden rosszat, ami a világban történik. A legutóbbi amazóniai zsinat a Vatikánban a tökéletes példája annak, hogy hogyan jutott el ez a mentalitás az egyház legmagasabb köreiig. Az »őshonos kultúrák« naiv glorifikációját – ami szerint ezek csak úgy csillogtak ebben az emberi világban, egységben a természettel, és ezt az idilli állapotot csak az egyház pusztítása zavarta meg – tökéletesen szimbolizálta a Pachamama, egy pogány termékenységi szobor jelenléte a Vatikánban. 

Európa, ahogy Orbán mondta, »nagy bajban van«. Szerinte ennek az a kétségbeesett és jól megtervezett vágy az oka, hogy a kontinens elfelejtse vagy elpusztítsa keresztény identitását. A liberálisok – ahogy a magyar miniszterelnök mondta –, »a politikai korrektség pórázát« használják, hogy beteljesítsék halálvágyukat, ami a radikális iszlám előretörésével végül ahhoz vezet majd, hogy Európát ledöntik gyökereiről, ha ez az öngyűlölet folytatódik. Minden kertész tudja, hogy a fák elhalnak, ha nincsenek gyökereik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 277 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki tudja: az élet nagy nevelő. Akit az se tud megnevelni felnőtt korára abból lesz a baloldali kártevő.

Egyrészt ebből is láthatod, hogy Istennek van humora.
Másrészt ez már a sokadik változat amit, mint hiteles forrás előadtok.

Tévedésben vagy. Nem kicsit, nagyon.

Ezért mondom nektek: minden bűnre és káromlásra elnyerik az emberek a bocsánatot, de a Lélek káromlása nem nyer bocsánatot. Ha valaki az Emberfia ellen beszél, bocsánatot nyer, de ha a Szentlélek ellen beszél, nem nyer bocsánatot sem ezen, sem a másvilágon. Mt 12,31-32

Remélem elolvastad a Szent Ágostonra írt válaszomat.

Ha meghalt volna, honnan tudna arról, hogy:
"ezt az idilli állapotot csak az egyház pusztítása zavarta meg – tökéletesen szimbolizálta a Pachamama, egy pogány termékenységi szobor jelenléte a Vatikánban."

Ez ugye nemrég történt.

De te nem ezt írtad, hanem ezt.

ráadás-éve 2020. január 1. 21:54
31
@Teknős
Későbbi Szent, tehát Ágoston férfiakkal is "haverkodott" a megtérése előtt.

A római-görög kultúra sokszor elnézte a homoszexualitást, de a 'barbár' germán már nem.


"Visszautalva a tesszalonikai vérengzésre:"

Velem erről nem beszélgettél. Másnak írhattál erről.

A csehek ateisták, nem keresztények, csak töredékük.

Itt a megátalkodottakról van szó, aki elutasítják Jézust, elutasítják a bűnbocsánatát, elutasítják az üdvösséget amit felkínál, és amit az Egyház hirdet.

Olvasd el az előzményeket. Belzebub vád.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés