Kovács Zoltán: Felsorakozott a Soros-szervezetek kórusa

2019. december 11. 7:03
Nyilvánvaló, hogy az Európai Parlament által indított, a 7-es cikk szerinti eljárás tendenciózus, Magyarország és a magyar kormány elleni hadjárat, amelynek a „Soros-szervezetek” a gerjesztői – jelentette ki az államtitkár.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a magyar jogállamiság vizsgálata során kedden újabb meghallgatást tartottak az Általános Ügyek Tanácsában. Úgy fogalmazott: a „Soros-szervezetek kórusa ma reggel felsorakozott”.

A „Soros szervezetek” újabb és újabb jelentéseket adnak ki Magyarországról, ezzel pedig lehetetlenné teszik, hogy ez a joginak álcázott politikai eljárás egyszer véget érjen – tette hozzá.

Példaként említette, hogy Varga Judit igazságügyi és Palkovics László innovációs miniszter hiába válaszolták meg a feltett kérdéseket, a „Soros-szervezetek” sugalmazására újabb és újabb kérdések fogalmazódtak meg.

Kovács Zoltán közölte: ez azt jelenti, hogy a „Soros-féle univerzumhoz tartozó” emberek és szervezetek abban érdekeltek, hogy ez egy véget nem érő folyamat legyen. Vagyis a migrációval kapcsolatos eltérő magyar álláspont miatt „támadnak minket” – mondta.

Szerinte mindez csak az uniós tagállamok közötti bizalom megtörésére jó, miközben Európa olyan politikai kihívásokkal néz szembe, amelyekhez egységre és együttműködésre volna szükség.

Ennek kapcsán az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy az Európai Unió negyedik éve nem képes dűlőre jutni a migráció kezelését az európai határok hatékony védelmét illetően.

„Ne legyenek illúzióink, kipécéztek minket”, ám a magyar kormány ebben a helyzetben sem enged az európai határok védelméből – fogalmazott Kovács Zoltán.

(MTI)

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Mészáros pénzekből lassan el kellene kezdeni civil szervezeteket felállítani- kb a Védelem és Tett Alapítvány példájára. Ezek szépen felmérhetnék a szólásszabadság helyzetét a fejlett nyugaton, vagy ellenőrizhetnék, vajon a fekete és okker migránsok integrációja hogyan halad, miért nem tudnak a harmadik világ másodgenerációs migránsai boldogulni a fejlett nyugaton- oka-e ennek xenofóbia, rasszizmus és a nem jól taníccsák?
Csak okos, tehetséges és elkötelezett jogászokat, és jó elemzőképességű statisztikusokat kellene verbuválni és megfizetni. Ahogy a Helsinki ügyvédjeit verbuválta a vén filantróp- akik szinte minden perüket nyerik a magyar állammal szemben...

Persze, más vélemény nem lehet. Ha mégis van, akkor azt el kell fojtani. Itthon pedig az ellenzéki más véleményt olyan botrányosan lehet képviselni, ahogy az EU-ban nem lehetne. Erre példa, hogy még a twitter üzenetbe is belekötnek. Liberális demokrácia.

Miután egy jól érvelő nő került pozícióba, azóta magyar ellenes hangulat lett! Igen, jól írtad le a helyzetet, rosszul viselik, ha az érveiket meg tudják kontrázni. Egyből lesüllyednek a puszta, ex katedra vádaskodás szintjére.

Ami pedig a támogatást illeti, amit a primitív szovjet rendszer tankokkal intézett, azt a kifinomult, a múlt századi diktatúrák elméletén nevelkedett EU birodalom gazdasági vonalon intézi. Akár úgy is, hogy a szerződéses, elismerten kompenzációs pénzeket vonnák meg. Olyan pénzeket, amelyek a folyósítása gazdasági és nem politikai feltételeken alapul. De ha megvonják a pénzeket, visszakapjuk azokat a jogokat, amelyeknek a feladását kompenzálják? Mert azzal hülyítik az embereket, hogy ezek pusztán jótékonysági pénzek, miközben ilyen nincs még az EU-ban sem. Ezek a pénzek a legjobb esetben is kölcsönös - ismétlem, kölcsönös - előnyökön nyugszanak. Ezeket már a csatlakozás előtt kikalkulálták.

14 évi kifosztás után felvettek, de miért nem akkor vettek fel, amikor még lett volna mit felzárkóztatni? Messze jutottunk a bécsi cukrászda primitív ígéretétől.

Egyszerűbben is leírhattad volna. Nem tetszik, hogy az EU diktátummal szemben egy más felfogású kormányzás itthon sikert aratott és még eredményes is volt. Nem tetszik, hogy a hazai ellenzék tehetségtelen bohócai önerőből semmire nem képesek és Kovács rávilágít a külföldi, egyre nyíltabb beavatkozásra. Ami nem csak nálunk látható, látszik a hozzánk hasonlóan másképpen kormányzott országok esetében is.

Nem kell másokat hülyének nézni, pontosan látszik, hogy ugyanaz a sablon működik az USA-ban, Lengyelország, Csehország és a mi esetünkben is. Miközben a kellően szervilis országok sok mindent megengedhetnek maguknak. Ahogyan ezt a kellően szervilis és mai is ezt folytató Gyurcsány kormányzásának idején is láthattuk. Ez konkrét dolog volt annak idején, ha esetleg idegesítene a felhozott példa.

Ettől mit vársz? Hogy majd az ember elfogadja egy falusi gázszerelő meséjét a csodálatos gazdagodásról? Nézz már utána Mészárosnak mekkora a vagyona. De hát tudod te is nagyon jól...

Tudom, Soros nem létezik, Soros nem a világ istene, aki mindent el tud intézni. És igen, ez valóban így is van. Valamiért mégis intenzíven ott van olyan körökben, ahol elvileg csak a tagállamok képviselői fordulhatnának meg. ha ő nem egy istenség, akkor nyilván nem saját magát képviseli. Vagy mégis?

Soros vállaltan frontembere annak a globalista rendszernek, amelyik immár államok fölé nőve, államok ellenőrzése alól kibújva, államok lehetőségeit meghaladó pénzügyi és más lehetőségekkel rendelkezik. Ez a mai modern kapitalizmus találmánya. Soros őket képviseli, vagy a saját pénzével, vagy nem. Hiszen, ahogy a maffia a kaszinókban, úgy az offshore maffia a tőzsdén bármilyen, az államokat illető adókból elvont pénzt tisztára tud mosni.

Nálatok lényegében a félremagyarázás, mindennek a kiforgatása arat sikert. Az arat sikert, hogy a te kedvenceidnek a régi, bevált cimborái jöhetnek a pozíciókba, ahogyan azt most láthatjuk. Ez most nem számít. Az arat sikert, amikor a konszenzust a te kedvenceid kerülik, gondoljunk például a szuperkórházra, vagy arra, hogy alapállásuk szerint a kormány 100 százalékban rosszat művel. De mivel zavarja őket, hogy az ország ennek ellenére jól működik, hülye performanszokkal próbálják erről elterelni a figyelmet. Az oroszokkal így, vagy úgy egész Európa kereskedik, Macron például közeledne hozzájuk. Merkel pedig minden felhatalmazás nélkül kétszer is Erdogan színe elé járult. De, hogy lásd a kompromisszumot, a foci ügye valóban túl van tolva.

Mivel minden beruházás üzlet a kivitelezőnek, ezért lehet kifizető helynek mondani.Ezen az alapon pedig feleslegesnek is lehet ítélni, nem baj, ha ez szembe megy a kampány idején szajkózott propagandával. Mert azért lássuk be, a szuperkórházat már ott kellett volna nyíltan ellenezni, ugyanúgy, mint a később mégis elfogadott stadionokat. A nyilvánvalóan kényszerből, de bőkezűen osztogatott alpolgármesteri és más pozíciók viszont nem teszik kifizetőhellyé az önkormányzatokat? Miközben röhejes címszavakkal hoznak létre jól fizető, mellette pedig nyilván megfelelő segédszemélyzettel is ellátott pozíciókat. Aztán keresik számukra a feladatot.

A gyűlölethullámotok felülmúlja - valóban felülmúlja - Göbbels-t.
Egy gyöngyszem a HVG-ről a 965-ből:
"•Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Arthur Fleck ocs • 19 órája • edited
Nem szarunk az asztalra, gyökérkefe!!! ezt nem tanították ennek a pöcsfejnek?
Az kéne, hogy precedens legyen a továbbiakban: - ahol ez a faszfej vagy vmelyik bűntársa feltűnik, pl. be kéne fejezni a társalgást. Vagy elfordulni tőlük ha megjelennek.
Sőt - mem fogni velük kezet stb. Szemmel láthatóan, érezhetően ki kell közösíteni arra való hivatkozással, hogy élősködővel nincs senki szívesen egy légtérben. Az EU mint testület egy tagjával ezt nem teheti meg, de egyénenként a képviselők hangot adhatnának, akár testbeszéddel vagy a válaszok elmaradásával, vagy megszólalások figyelmen kívül hagyásával, vagy valamiféle bojkottal stb. jelezhetnék hogy persona non grata lettek ezek a seggfejek.
Én pl. véletlenül leönteném kávéval a kajáldában. Minden nap. És kérném a társaság minden tagját hogy tegyen így. De eljátszanám azt a bunkó viccet is, hogy hangosan rászólnék hogy ne pakoljon a zsebébe titokban kaját. Nevetségessé kéne tenni őket.
szerk: A humor a büdösbunkó legnagyobb ellensége. orbáné is. Mondjuk ő a vezető büdösbunkó, tirpinger, türhő szopadék. (fúdeutálom az összes féreg alattvalójával együtt)"
MIT IS TETT EZ A KOVÁCS ZOLTÁN,
HOGY NE VEGYÉK MÉG EMBERSZÁMBA SEM A HALADÓ DEMOKRATÁK?
A HVG SZERINT EZ A BŰNE:
"Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációs államtitkár Twitter-bejegyzésekben kommentálta Varga Judit igazságügyi miniszter és Palkovics László felsőoktatásért is felelős miniszter meghallgatását."

ENNYIT A HVG SOROS-RINGYÓIRÓL ÉS -STRICIJEIRŐL... A SZTROVACSEKEKRŐL, KERESZTÉNY CSALÁDAPÁKRÓL
De: 2022-ben győzünk, megint hazavágunk benneteket, és ha nem tetszik, a pofátokat is emberarcúra hangoljuk...

De ehhez a gyűlölethez kellett Orbán és a Fidesz nyuszisága is...

Majd rájössz, meddig tart a lendület.
Helyre tesszük mi azt is, aki közénk tartozik, a saját érdekében, legyen akár OV.
A magyar nemzeti érdek felül áll minden emberi személyen, ezért fogunk győzni.

Ezt azért nem értem. Van két felkészült Miniszterünk, akik egy zárt ülésen biztos vagyok benne, hogy frappáns módon válaszolnak a kérdésekre. Kovács pedig angolul kommentálja twitteren bentről az eseményeket, azzal kezdve, hogy "összeállt a Soros zenekar...etc." Erre nyilván berágnak, írásbeli magyarázatot kérnek, ami csak a Minisztereinknek rossz. Lehet, hogy már nincs sok foga az oroszlánnak, de semmi szükség arra, hogy egy bottal piszkáljuk. ( Sok pénzünkbe kerülhet.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés