Elveszik a jogunkat

2019. december 10. 8:32

Szabó Szabolcs
Facebook
Nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban.

„Mi nem fogunk részt venni a mai parlamenti színjátékban. A szavazások alatt, az utolsó pillanatban még megpróbáljuk a délelőtt még meglevő szabad belépési jogunkat kihasználni arra, hogy az egyik minisztériumban utánajárhassunk néhány disznóságnak.

Ma a »Parlamentben« a Fidesz meg fogja szavazni a jogfosztó javaslatot, amelyik elveszi azt a néhány lehetőséget is, amely még az ellenzéki képviselőknek megmaradt. Szólásszabadságunk eddig sem volt, Kövér eddig is elvette a szót attól, aki számára nem tetsző dolgot mondott. Mostantól megfenyített kisiskolásként, hátratett kézzel kellene mozdulatlanul ülnünk, Kövér brutális büntetéssel torolhatja meg azt is, ha csúnyán nézünk rá.

De a legnagyobb gazemberség, hogy elveszik a jogunkat attól, hogy személyesen kérdezzük meg az állami intézményekben pöffeszkedő Fidesz kádereket. Ezután elveszik a jogunkat, hogy Önöket képviselve ellenőrizzük ezeket az embereket és ezeket a helyeket.

És megígérjük: mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne a Fidesz mondja meg, mit, hol, mikor és hogyan mondhat róla az ellenzék!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elveszik a jogotokat, hogy játszóházat csináljatok az Országgyűlésből. Úgy viselkedtek, mint a hülyegyerekek, ennek megfelelően fognak bánni veletek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés