Dömötör: Gyurcsány senkit ne oktasson demokráciáról!

2019. december 10. 15:31
A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a DK elnökének napirend előtti felszólalására reagált.

Ön a saját népére támadott! Nincs annyi videoblogos idétlenkedés, nincs annyi ételről készített fotó, és nincs annyi hatásvadász tinédzser-cipő, ami el ezt tudná feledtetni – üzente Gyurcsány Ferencnek Dömötör Csaba az Országgyűlésben.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a DK elnökének napirend előtti felszólalására reagált. Gyurcsány Ferenc a kulturális törvénycsomaggal kapcsolatban azt mondta: „a kormánypártiak próbálják megfejteni annak a mondatnak a magukra érvényes értelmét, hogy »amíg embernek hitvány, magyarnak nem alkalmas«”.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyen hozzászólás után, mint a tiéd, meg Gyurcsányé, csak az juthat az ember eszébe:

"Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! "

Nehéz szembenézni a valósággal, azaz Gyurcsány tetteivel? Lehet. De az Isteni igazság elől senki, így ő sem fog menekülni!!!

Azt a zátévés videót te nézd meg jó sokszor, biztos élvezetes számodra. De attól még, Dömötör MINDEN SZAVA IGAZ! Remélem, minden alkalommal elmondja valaki, amikor Gy F próbálkozik demokratát játszani!

"De attól még, Dömötör MINDEN SZAVA IGAZ! " EZ A TI NAGY BAJOTOK, MEG AZ, HOGY A MÚLTAT NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI!

Válaszok:
Teknős | 2019. december 11. 8:08

Ügyes vagy! Remekül tudsz mellébeszélni. Ne zavarjon, hogy semmi köze a témához. Figyelemelterelésnek viszont nagyon gyenge.

El is mondja rólatok ez a mondat, hogy nektek sem a jogállamiság, sem a demokrácia szó nem jelent semmit. Csak szavak, amelyek segítségével vélitek megszerezni a hatalmat!
Hazudtok reggel, éjjel, meg este.

Nem akartok mást, mint kifosztani az embereket és munka nélkül élni.

Ti kommunisták, már régen nem vagytok kommunisták és biztosan nem voltatok sem demokraták, sem tisztességes emberek. Először voltatok szociáldemokraták, aztán lettetek vadkapitalisták, majd liberálisok.
Balliberálisok. Nyafogó halálbarbik jönnek, élkegyelmű Bangónék és Vadai Ágnesek, Gyurcsányok mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amely eleve azt tűzte ki céljának, hogy dolgozni büdös és ha a papi megélt abból, hogy kirabolta és kifosztotta a tisztességes emberek millióit, akkor nektek is meg kellene próbálni. Nektek mindegy, kinek a hátsóját nyaljátok, Moszkváét, Brüsszelét, vagy Amerikáját. A lényeg a jó meleg hátsó, amit már jól ismertek...

Válaszok:
Negue | 2019. december 11. 11:08

Azért próbálkoznak vele. 2006 egy bonyolult történet. Nos, aki annak látja, az hazug!
A fidesz nagygyűlésre, az utcán ünneplő tömegre lovasrohamot rendelni, országgyűlési képviselőt összeverni, aztán mártíriuszozni illendő?

És az ökröknek ez nem számít, próbálják Orbánt puccsal vádolni, pedig nem történt más, mint a kommunista megmutatta valódi arcát. Élvezte, hogy másokat kínozhat.

Az már nem a fizikai világról szól. Bőséges irodalom áll a rendelkezésedre.

Azért ez egy telitalálat, tudsz róla? :)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A hét eddigi legjobb kommentje. Ritkán lehet ilyen jót röhögni!

"tehettél volna kísérletet,hogy ne kelljen azt gondolnom, hogy fedezékbe rohantál"

Az ellen nem tudok, nem is akarok, de nem is tudnék tenni semmit, hogy mit gondolsz rólam, egy leírt mondat után. A te dolgod. Mint ahogy az is, hogy kinyisd a világodat. Befelé. Ugyanis, önmagadban mindent megtalálsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés