Lattmann Tamás megmagyarázza

2019. december 9. 12:33

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Nagyon jó érzés az a tudat, hogy kirúgták végre a Közszolgálati Egyetemről.

„Ezt variálják a tévedhetetlenség cinikus fölényességével, és tényleg nem veszik észre, micsoda szánalmas, semmirevaló, teljesen felesleges idióták. Ez a Petschnig Mária Zita, Kéri László, Vértes András, Lengyel »még sosem találtam el semmit” László, a GKI Gazdaságkutató Zrt., Bod Péter Ákos, Felcsuti Péter, Bajnai Gordon, Jaksity György, Csaba László vonal, s a hozzájuk mindig felcsatlakozó, még náluk is sokkal ostobább ellenzéki politikusok hada, a sor végén pedig Lattmann meg Pikó.

Na ezek gúnyolódtak éppen Párkányi Eszteren. Ezek!

És most érkeztünk el Lattmann gúnyolódásához, íme: »Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett »elemzők« osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?«

Ezt írta ez a dupla nulla, perverz, beteg lelkű nímand, közben kicsit izzadt a tenyere és felizgult. Aztán pedig nekiállt megmagyarázni, hogy ő nem is »arra« gondolt. De! Arra gondolt. Csak mivel egy gyáva alak, ezért nem meri vállalni. Ezt sem, még ennyit sem.

Mindenesetre nagyon jó érzés az a tudat, hogy kirúgták végre a Közszolgálati Egyetemről. Nagy kérdés, hogy eddig mit keresett ott. Most majd elmehet melózni a spórolást az óvónőkön és dadusokon kezdő, saját magával a kerületi lapot teleírató, »nem lesz többé propaganda« Pikóhoz. Ezek nemcsak feltételezik, de meg is érdemlik egymást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 177 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...hogy kirúgták végre a Közszolgálati Egyetemről. Nagy kérdés, hogy eddig mit keresett ott. "

Na, ez egy jó kérdés!

A stílustalanság - hogy fogalmazzak finoman - kapcsán nehéz felmentést adni számos, bal-és jobboldali közéleti személyiség, politikus, avagy újságíró, közgazdász, pénzügyi elemző, politológus, színész, egyetemi tanár esetében.

Bayer az egyetlen nem nyuszi a jobboldali médiában, így roppant módon fel tudja idegesíteni a balliberálisokat. Akik szerint az egész nyilvánosságban kizárólag Bayer a mosdatlan, neveletlen, kulturálatlan figura, míg a balliberális oldalon mindenki úri házból jöttként viselkedik, mindenki késsel és villával eszik, s francia nevelő és zongora mellett cseperedett fel.

Különben is, hogyan merészeli Bayer a balliberálisok napi nyelvezetét használni? A Fidesz azért van defenzívában, mert csak egy ütőképes embere van, Bayer személyében. Lázárt valamiért félreállították, Orbán biztosan azt hiszi, hogy az álmosító Gulyás majd csatasorba állítja a fideszes talpasokat, meg a napi visszavonulás.

Lattmann egyszerűen bunkó volt, Tamás nem értelmiségi. Az értelmiségi lét, éthosz nem adataik meg csak a diploma által.

No de miért ne legyen egy egyetemi tanár bunkó, amikor ez most társadalmi jelenség? Mindezt visszatükrözik az itt kommentelő balliberálisok is.

Nincs felelős, vállalható értékrenddel bíró értelmiség sem a jobb-sem a baloldalon. Csak az indulatok izzanak a különféle istállók falain belül, a fegyvercsörgetők minden oldalon elnyomják a vox humanat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés