Nemzetközi szervezetek szerint is katasztrofális a magyar egészségügy

2019. december 7. 14:41

Demokratikus Koalíció
MTI OS
Egészségügyi válsághelyzet van Magyarországon, és ezt nem lehet tovább takargatni.

„Hiába szervezett a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet optimista konferenciát a magyar egészségügy optimista bemutatására, az OECD adatai súlyos problémákra hívták fel a figyelmet. A szervezet pénteki rendezvényén elhangzott: egy városnyi embert menthetett volna meg a magyar egészségügy, ha nem olyan katasztrofális a helyzet, mint amit a kormány próbál elrejteni és kozmetikázni.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet: egészségügyi válsághelyzet van Magyarországon, és ezt nem lehet tovább takargatni. A kórházi fertőzések, az egészségügyi intézmények brutális lerobbantsága, az orvos- és nővérhiány mint az Orbán-rezsim lelkén szárad. Követeljük az európai egészségügyi minimum bevezetését, és az azonnali intézkedéseket!”

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A dátum nem véletlen: akkor lett szabad a külföldi munkavállalás, és a szocilibsi koalíció biztosan tudta, hogy tavasszal megbuknak. "

Hogy finom legyek....Mindezek után a mocskos pofájukkal előadták, hogy Orbán elől menekülnek az emberek nyugatra dolgozni, miután tavasszal megnyerte a választást. Milyen emberek ezek?
Nincs rá megfelelő kifejezés, hogy mennyire szaremberek. Szerintem az euban is néhányan azért hiszik el azt a sok tévinformációt, mert nem tudják feltételezni, hogy ennyire feslett jellemű emberek léteznek, hogy gátlástalanul tele hazudják a világot, mint ezek, és meg csak a szemük se rebben.

Majd ha nálunk is 3000$-t számláznak ki egy gyerek orrába jutott játékdarab csipesszel történt kihúzásáért, akkor elmúlik a katasztrófa?

DK : amikor a svábbogár azt képzeli magáról, hogy hőscincér.

Válaszok:
Negue | 2019. december 9. 1:29

Sőt, "pannon puma", mint ahogy Kóka Jani álmodta. :))

Sőt, "pannon puma", mint ahogy Kóka Jani álmodta. :))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés