Pikó kirúgta, mert nem tudott túlórázni a kétgyermekes édesanya

2019. december 6. 20:23
Tavaly még a rabszolgatörvény ellen tiltakoztak az ellenzéki pártok.

Egy kétgyermekes családanyának azért mondott fel a józsefvárosi hivatal, mert a gyermekeit egyedül nevelő nő nem tudott volna plusz munkát vállalni, pedig korábban azt ígérték neki, hogy ezért nem bocsájtják el. Tavaly decemberben még botrányt is okoztak a baloldali pártok, amikor közösen tiltakoztak az általuk csak rabszolga törvénynek nevezett munka törvénykönyvének módosítása ellen.

A választás után aztán a 8-i kerület új baloldali többségű vezetése ahogy ígérte elsők között döntött arról, hogy nem kötelezi a kerületben dolgozókat túlmunkára. A DK szóvivője szerint a VIII. kerületi önkormányzat helyesen járt el, hogy leszavazták a túlóratörvény alkalmazását. Barkóczi Balázs hangsúlyozta nem tudnak arról, hogy a józsefvárosi dolgozókat túlmunkában foglalkoztatnák.

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője szerint Pikó Andrásról elképzelhetetlen, hogy így járjon el a saját önkormányzatánál. A Jobbik alelnöke bár elismerte, hogy nem tud a konkrét ügyről semmit, mégis határozottan állította, hogy ilyen nem történhetett a Józsefvárosban. Ehhez képest a két gyermekes édesanya azt állítja, hogy azért küldték el, mert minden szabad pozícióra csak olyan embert vesznek fel, aki tudja vállalni a túlórázást.

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó hír, Orbán Viktor a saját jövedelméből támogatja az elbocsájtott hölgyet. Ugyanis elismerte, hogy a saját, illetve pártja hibájából, választási tehetetlenségéből adódóan került a hölgy hátrányos helyzetbe.

Ha Tudná Viktor, hogy hány család került miattuk nehéz helyzetbe, nem adna ki újabb győzelmi jelentést. hanem megszervezné a Vörös Segély mintájára a Fidesz Segélyt.

karlendítés...nézd, nincs fegyver a kezemben.

Bárhogyan van, nem vennék ettől a Pikótól használt autót.
Biztosítási kötvényt sem.
Ha kabinos lenne, inkább másik öltözőt keresnék.

Viktor! 22-2 a javadra, 22-ben biztosan győzni fogtok. A válasz a mandiner által letiltva, demokrácia. Sokan vannak, de nem elegen, Viktor, ez az arány ne tévesszen meg, Mint anno Király András barátomat, egykori jobb kezedet, amikor Párizsból felhívtam, hogy baj van fiúk, Ő álmosan nem értette, miről beszélek. Viktor, 2002-ről beszélek.....a történelem ismétli önmagát. A józan többség nem akarja a hatalomba visszatérni a gyökértelen balliberálisokat, a hazaárulókat. Márpedig Ti ezen dolgoztok.....

Barátom!

Mond miért gondoltál erre?

Tiszteletben tartom a véleményedet, de fogadd el, hogy sokan, nem alap nélkül, tragikusnak ítélik a Fidesz lebénulását. Féltik gyermekeik, unokáik jövőjét a balliberálisok visszatérésétől. nem ezért küzdöttünk.

S be haragudj, de nyugaton is élt emberként nem vagyok hajlandó szent tehénként tisztelni politikusokat. Jut eszembe, elküldték nekem Moldova, Szent tehén című könyvét. Olvastad?

Ott van a cikkben. Senki nem tud semmit, sőt ott sem volt!
Nyilvánvalóan letagadják, hiszen nagyon kínos.

Én is így látom: ami a ballibnek kínos, azt nem írja meg a ballib média, vagy ha rövid, elrejtve megírja, el is engedi. Ilyen volt pl a zuglói adóemelés, Pikó egy hétig nem találta a WC-t, Pikó csökkenteni akarja a 13-ik havi fizut.......

Ezeket a dolgokat 2022-ig naponta el kell mondani síró kismcskával és riadszemű koalával a
háttérben. Aláfestő zenének meg a Sors szimfónia.

Pikó elszabotálta, amit Kergeri Messiás kinyilatkoztatott. Az FKF vezér repült az ilyenért.

Terelsz és hazudsz.

Tényleg vak vagy. Nem elég linkelni, el is kell olvasni.

És most vissza a szegény szerenécsétlen, gyermekeit egyedül nevelő, kétségbeesett anyához,
aki gyermekei miatt nem tud túlórát vállalni, és ezért Pikó bestiális módon, aljas indokból
kirúgta az állásából.

Na jó, elég a terelésből. Nemsokára jöhet a 10. reinkarnációd.

Pikó, nem szimpatikó eddig rosszabb mint a "gonosz" NER.

De ha Józsefváros őt akarta, akkor őt akarta.

De azt ugye azért tudod, hogy a hivatalt a jegyző és nem a polgármester vezeti, tehát az elbocsátáshoz a polgármesternek semmi köze????

Tudod, ez a "van sapka-nincs sapka" nagyon fideszes stílus...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés