Az MSZP beismerte, hogy hazudott

2019. december 6. 14:45

Miniszterelnökség
MTI OS
Tóth Bertalan frakcióvezető továbbra sem válaszolt arra, hogy indokoltnak tartja-e, hogy saját fizetése félmillió forinttal haladja meg a köztársasági elnökét.

„Az MSZP beismerte, hogy hazudott, amikor azt ígérte, hogy az általuk is megszavazott parlamenti fizetésemelésük teljes összegét jótékony célra fogják fordítani. Az MSZP semmivel nem igazolta, hogy akár csak egyetlen egy forintot is valóban karitatív célokra fordított volna.

Ha igaz a 33 millió forintnyi adományról szóló állítás, akkor is csupán nagyjából egynegyedét fordították jótékony célra annak a fizetésemelésnek, amelyben a szocialista frakció tagjai részesültek, és amelyet ők is szavazatukkal támogattak.

Továbbra sem tudjuk, hogy ha saját fizetésemelésükkel nem értettek egyet, azt miért szavazták meg? Ha azt ígérték, hogy az egészet jótékony célra fordítják, akkor miért nem tettek így? Tóth Bertalan frakcióvezető továbbra sem válaszolt arra, hogy indokoltnak tartja-e, hogy saját fizetése félmillió forinttal haladja meg a köztársasági elnökét.”

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek olyan kérdések, amelyek megsemmisítik a pofátlan Tóth Bertalan mellébeszélésének kísérletét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés