Az édesanyátok térde kalácsát!

2019. december 6. 18:10

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Hazudtok.

„Az édesanyátok térde kalácsát!
A Gothár-ügyre hivatkozva raboljátok el a főváros jogát, hogy döntsön a színházak vezetőiről.
De hazudtok.
A javaslat hivatalos előterjesztése szerint már október 29-én tárgyaltatok erről. A Gothár-ügy november 19-én robbant, akkor hozta nyilvánosságra a Katona József Színház a zaklatási ügyet.
Hazudtok, mint a vízfolyás.
Nyilván mert ezt követeli meg a »keresztény konzervatív« hazaszeretet.

Erre reagáltam: https://magyarnemzet.hu/…/a-gothar-botrany-valtotta-ki-a-ko… ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök!
Önt a hazugságban senki sem tudja megelőzni. Önnek saját kiállítású "papírja" van arról, hogy hazudik reggel, éjjel, meg este miközben lekurvázza az országot.

Gyurcsány alatt az adófizetők tartották el a színházakat? Micsoda gazemberség!
A Broadway-n mennyi adódollár van?

Ezt azért nem fogják meghúzni, mert akkor adott esetben rájuk verik az elmaradt vébé kártalanítási díjait, akár több tízmilliárdos tétellel. Plusz rájuk hárul az adott terület rendbetétele, vélhetőleg miután visszavásárolták az államtól. Nálam ez alaphangon 40 milliárd körül van.

Ha Karácsony egyből kirúgta volna Gothárt, akkor most nem kellene Fegyencnek átkozódnia.

Négyszer??? Akkor ezek szerint 2018-ban is? Biztos vagy abban, hogy igazat mondasz? :)))))))
Nehéz elhinni, miután évek óta csak ekézed őket.

Karácsony pedig még előbb, hogy tisztogatást akar a színház igazgatók között. Dörner Györgyöt meg is nevezte, mint akinek nem fogja elfogadni a pályázatát.

Hazudsz Fletó, nem részletezem a napszakokat, szóval egész nap.

Nem kell hozzá értelmező szótár tudom, hogy mi a különbség a fasiszta és a náci között, te tökfej!
Jó lenne, ha szinkronizálna, filmekben játszana és, ha lefogyna.
Más kifogásom nincs ellene, szemmel láthatóan nem politizál.
Múltkor volt egy műsor a hírtv-n, rákérdeztek, hogy mi a véleménye arról, hogy hóhányó Gergely le akarja váltani a színháza éléről.
Óvatosan és diplomatikusan válaszolt, vagyis semmit nem mondott azon kívül, hogy hóhányó Geri a főnöke.
Ókovács Szilveszter viszont egy bátor ember, egy másik műsorban simán elmondta Karácsonyról és bandájáról pl. - Hiller - az Erkel színház bezárásárról a véleményét.

Tévedni emberi dolog.

Sas József elárulta, a támogató Komlós János kabaréigazgató, humorista, konferanszié volt. Ő a Rákosi-korszakban a rettegett Államvédelmi Hatóság (ÁVH) kihallgató tisztje volt, de humoristaként is színpadra lépett, és ő lett Hofi Géza állandó szövegírója, az 1970-es években a Mikroszkóp Színpad igazgatója, ahol Hofi szerepelhetett. Szirtes Tamás rendező szerint a poénokat a néző már várta.

https://24.hu/kultura/2017/02/..

Hofi és Komlós közösen alakította ki a „közülünk való melós” karakterét. A humoristának az igazán nagy népszerűséget a tévé hozta meg, ő pedig egyre merészebb lett, és már a sakkozó Kádár Jánost is kifigurázta. Tehette, Komlós írta a paródia szövegét, amely hatalmas siker volt, Kádár is jól szórakozott rajta, Berlinben is bemutatták, feliratozva, éppen akkor, amikor a magyar pártfőtitkár odament.

Ugyan ott.

Értem. Tehát az első Orbán kormány még jónak tűnt, mert 2002-ig kormányoztak, ezért szavaztál rájuk ismét, de láttad, hogy az mszp-szdsz kormány valamit nem jól csinál, így ismét az Orbán kormányt tartottad volna jobbnak, ezért ismét őket választottad 2006-ban,.

Gondolom, nem igazán győztek meg a Bokros csomag gyönyörei. Majd 2010-re tisztán láttad, hogy Gyurcsányék már 2008 (a gazdasági válság ELŐTT(!) csődbe vitték az országot, ezért logikusan ismét a fideszre szavaztál, min oly sokan, a régi / Nem feléjük lejtős pálya/ választási törvények szerint. Következésképpen, Orbánék hatalmas, 2/3-os győzelmet arattak.
Ezek után a romokból, a Bajnaiék által az utolsó pillanatban felvett IMF kölcsönt visszafizetve, a magyar gazdaság , már akkor felfelé ívelő pályája ellenére már kezdtél ébredezni, hogy eddig végig rosszul választottál. Így a választók 2/3-os véleménye ellenére már kemény ellenzéki lettél, és örömmel gondoltál vissza a Bokros csomagra, A "hazudtunk reggel éjjel, meg este" kijelentésre és boldogan csettintettél arra, hogy 2010-re az államcsőd fenyegetés ellenére, mennyivel jobb is egy balliberális kormány! Ez 2018-ra, Orbán legádázabb ellenségei elismerései ellenére már teljesen megerősítetted azt a hitedet, hogy bizony fel kell ébredned abból a rémálomból. hogy NÉGYSZER is a fideszre szavaztál.
Nem beszélve arról, ahogy körvonalazódott előtted, ez a csodálatos ellenzéki koalíció, akik biztos nem csak ennyicske haladást érnének el, hanem megtanulva a leckét ma már úgy kormányoznának, hogy Dél-Korea is sírva könyörögne a receptért!
Szóval. Értelek én, hiszen teljesen logikus vagy. Sőt ezután minden hozzászólásodat megvilágosult állapotomban olvasom! :)))))

Mondjuk engem nem zavar az sem, hogy teljesen összefüggéstelenül válaszolsz, másolsz be egy csomó mindent, miközben arra egy szóval sem reagálsz, amit én írtam neked, de amint megjegyeztem, már mindent értek így is. Jól van ez így. :DDDD

:-DDDDDD Dehogy nem értelm. Le is vezettem, a tények alapján a négyszeri Fideszre szavazásod logikáját. És a megvilágosodásodat! Van ilyen. Én is néha elbizonytalanodom,hogy nem kellet volna nép nagy Háry Jánosát, (pardon Ferijét), hagyni lemondatni, talán mégiscsak jobb volt a Zorbánnál!

jav. Dehogy nem értem.

Ne maszatolj! Ne terelj! Ezt írtad:
"És semmiféle szövegírója nem volt, hofi maga írta a szövegeit."

Nem Komlós múltja volt a téma. Erre kellett volna válaszolnod, amit válaszul írtam neked.
"de humoristaként is színpadra lépett, és ő lett Hofi Géza állandó szövegírója,"

Ha már előhoztad egy "megbízható káder" és egy a Rákosi-korszakban a rettegett Államvédelmi Hatóság (ÁVH) kihallgató tisztje között, te nem látsz különbséget.

Úgy látszik, hogy nem hallgattad meg a XXI. század című műsort.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés