Megkéselte tanárát egy győri diák

2019. december 05. 15:49

Egy 17 éves diák késsel több ízben megszúrt egy fizikatanárnőt a győri Jedlik Ányos középiskolában.

2019. december 05. 15:49

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták. Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete előtt elmondta, hogy egy 17 éves fiú késelt meg egy 51 éves tanárőt.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van. Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell – ismertette.

Később a megyei főkapitányság azt közölte a police.hu oldalon, hogy emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az ITM az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a szakképzési intézmények fenntartójaként megdöbbenéssel fogadta a késelés hírét.

Palkovics László tárcavezető telefonon kért tájékoztatást az áldozatot ellátó kórház főigazgató-főorvosától a pedagógus állapotáról. A minisztérium minden szükséges segítséget és támogatást kész megadni a tanárnőnek és családjának, valamint az érintett szakképzési intézménynek. A diákokat pszichológus segíti a történtek feldolgozásában – emelték ki. A tárca bízik abban, hogy az alapos rendőrségi vizsgálat mielőbb fényt derít a súlyos eset körülményeire, okaira – olvasható a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. december 06. 16:28
A srác már régóta magával hurcolta a kést, és az osztályfőnökét szúrta le, nem is a fizika- hanem egy matekdolgozat miatt: https://index.hu/belfold/2019/12/06/gyori_diak_keseles_tanarno_pszichologus_segit/
OberEnnsinnen
2019. december 06. 15:54
Rendben, én az ilyen kotsog rabbinikus büdöskurva rühellt hsz-eket röhögöm... Ti meg továbbra is family körötökben csak élvezkedjetek minél tovább...
Senki Alfonz
2019. december 06. 14:15
Valamelyik dakota fordítva, háttal ül a döglött lovon: "A diákokat pszichológus segíti a történtek feldolgozásában". A tanárnő meg le van szarva, illetve le van SZÚRVA! A pszichológus esetleg beszélhetne az eddig még le nem szúrt, meg nem vert tanárokkal. Javaslom a tanári felszerelésbe kötelező használati előírással bevenni a golyóálló mellényt!
írmag
2019. december 06. 13:40
A önérdekérvényesítés Szamueli által megalkotott komcsi eszményének újabb kísérlete! Mintaadási lehetőséget a Parlamentben és a TV székházban lehetett találni, felismerni mostanában, sőt akár magasztalni, az erre alkalmasok meg ezeket nagyrabecsüléssel használják, ha már ott is szabad. Tetvek itt a határ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik