Korán érkezett a Mikulás Baranyi Krisztinához

2019. december 04. 09:21

Munkaideje alatt, a polgármesteri parkolóban kapott büntetést Ferencváros polgármestere.

2019. december 04. 09:21

Kedden este Facebook-posztban közölte az új ferencvárosi baloldali városvezető, hogy már csütörtök előtt „Mikulás-csomagot” kapott: bejegyzése szerint ugyanis megbüntette a helyi parkolási társaság azért, mert a munkahelye előtt állt.

„A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg. Nem, ez nem vicc :-)” – írta a városvezető, aki szerint mindez azért történhetett meg, mert január elsejétől felbontották a parkolási társaság szerződését.

A posztjában még emlékeztet arra, hogy kerületében elkezdték lebontani azt az elmúlt 30 év alatt létrehozott rendszert, amely „a parkolásüzemeltetés minden részéből az utolsó fillért is magánzsebekbe terelte”. Feltette a kérdést: lehet, hogy ezért kapott büntetést?

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. december 05. 19:46
" városvezető," Maximum kerületvezető.
llni55
2019. december 05. 08:44
Biztos tudnia kellett volna a parkolóellenőrnek, hogy ez a törvények felett álló polgármester asszony kocsija, akire nem vonatkozik a parkolási törvény.
Lami
2019. december 04. 23:53
Na ne! Ez a Thaly kálmán utcából a Bakáts tére kocsival megy? Ez kb 1km gyalog! Kriszta klima helyzet van!!
Peter8811
2019. december 04. 18:51
"A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg. Nem, ez nem vicc :-)❞" Napi 12 órát kell dolgozni mondjál fel! A Kádárrendszerben csak négy órát kellet dolgozni. Vicc akkoriból Amerikai újságíró jön tanulmányozni a magyar munkahelyeket három nap után jelentkezik Kádárnál -Kádár úr, maguknál nagyon nagy probléma van, az emberek nyolcórából csak négyet dolgoznak. -Ezt mi nagyon jól tudjuk, amerikai elvtársam, ezért fizetünk nekik csak két órát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik