Bajnai volt kabinetfőnöke lett a BVH vezérigazgatója

2019. december 4. 14:31
Walter Katalin a CEU vezérigazgatója is volt, ő írányította az egyetem Bécsbe költözését.

Walter Katalint nevezte ki a Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. új vezérigazgatójának Karácsony Gergely – derül ki a Főpolgármesteri Hivatal közleményéből. Mint írják: „A BVH a tulajdonában álló fővárosi közmű-cégek üzleti és beruházási politikáját, szervezeti működését felügyeli, dr. Walter Katalin szakmai-üzleti tapasztalatai garanciát jelentenek a holding előtt álló kihívások megoldására.

Walter Katalin 2013-től másfél évig Bajnai Gordon volt kormányfő kabinetfőnöke volt az Együtt-ben, idén szeptemberben pedig elfogadta a CEU felkérését, hogy vezérigazgatóként irányítsa az egyetem Bécsbe költözését. 

A BVH új vezérigazgatója pályázatában úgy fogalmaz: „Budapest életében, fejlődésében nagy lehetőségnek tartom és osztom az új városvezetés céljait, megközelítését. A célok ugyanakkor csak akkor teljesülhetnek, ha a várost kiszolgáló vállalatok napi működésében és ezzel a budapestiek számára is kézzelfogható a változás. Az átláthatóság, fenntarthatóság elvei mentén konzekvensen fejleszthető és átalakítandó a vállalatok működése, gazdálkodása.

(MTI OS)

(kép forrása: ceu.edu)

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon miért is nem csodálkozunk? Nesztek ellenzéki szavazók. Pontosan ezeket a dolgokat vártátok? Mert akkor minden rendben, megkaptátok!

Válaszok:
ThunderDan | 2019. december 4. 15:36

Olyannyira kiváló ez a szakember - ahogy írod: egyébként ?!+& - nem lenne meglepő, ha a bécsi CEU a BVH keretein belül elkezdené a működését.

Bizony, azt harsogja a balibszemét: hullanak ki a szekrényekből a csontvázak!
És tényleg, igazuk van, Drasko kezdte, még az elején: "Még nem tudom pontosan, mi lesz a feladatom, de örömmel vállalom".

Külön jár a gratuláció a Momentum, az LMP és pláne az ún. Jobbik szavazóinak!

Igen, megcsináltátok.

Nem hiszem. Viselkedni tud, mert elmondta, hogy eddig is a családjával zsarolták. Demszky2, ott lesz a posztján, ameddig megszavazzák, és bármikor, bármilyen botrány esetén tudja, hogy azért nem ő felelős (hanem Tarlós, vagy a kormány, vagy időjárás, vagy bárki, csak ő nem)

Sajnos, valószínűleg igazad van.

Minek távolítanák el? Egy rakat libsi férget pozícióhoz juttatott. Engedelmes szolga.

"Törvényt módosítanak a 22 éves helyettes államtitkár kedvéért, mert nincs meg az előírt végzettsége..."

Azért ha gondolod, kicsit lehetne bővebben? Például egy link, mert így azt sem lehet tudni, hogy miről van szó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés