Elég volt!

2019. december 3. 7:56

Őry Mariann
Magyar Hírlap
A nyugati, liberális demokráciába beleszületett bevándorlófiatalok tömegével akarják felégetni maguk körül azt a világot, ami befogadta őket.

„Usman Khan és társai ugyanis nem tesznek mást, mint arcon röhögik az egész liberális demokráciát, az összes jótét lelket, naiv aktivistát, akik tanfolyamokkal, rehabilitációval, tüntetésekkel és szép szavakkal akarják képviselni az ő érdekeiket. Usman Khan és társai már hat éve is tömegével akartak brit embereket gyilkolni. Sok-sok másik Usman Khan pedig Európa-szerte akar franciákat, németeket, hollandokat, belgákat vagy akár éppen magyarokat ölni.

Nyugat-Európa felelőssége tagadhatatlan abban, hogy hagyták kialakulni a párhuzamos társadalmakat, a gettókat, tétlenül nézik, ahogy a nyugati, liberális demokráciába beleszületett bevándorlófiatalok tömegével akarják felégetni maguk körül azt a világot, ami befogadta – vagy legalábbis azt hiszi, hogy befogadta – őket. A londoni terrortámadás utáni reakciók riasztóan idézik Laurent Obertone Gerilla című regényének jövőképét, amelyben a véglegetekig elhülyült francia balliberálisok még akkor sem hajlandóak szembenézni a valósággal, amikor a szövetségeseiknek hitt bevándorlók meglincselik a köztársasági elnököt, és utasszállítókat lőnek le Párizs felett.

A britek szerencséjére Boris Johnson konzervatív kormányfő megálljt akar parancsolni az őrületnek, és a támadás után arról beszélt, hogy szigorításra van szükség a terrorizmusért elítéltek ügyében. Borítékolható volt, hogy ezért majd szétszedi a balliberális ellenzék és a sajtó, hiszen »egyedi esetet« használ fel politikai célokra.

A németeknél egyébként néhány éve készült egy online térkép az ilyen »egyedi esetekről«, a virtuális rajzszögek alól alig látszott ki az ország. Mindeközben a 2015-ös migránsválság megismétlődése fenyeget, újra ostrom alatt áll a magyar határkerítés is.

Most van az utolsó utáni pillanat, hogy Európa azt mondja: elég volt. Különben hamarosan nem fog számítani.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Furcsák ezek az "egyedi esetek". Boris Johnsont szétszedik miatta, ugyanakkor nálunk gond nélkül azonosították a teljes Fideszt és szavazóit Borkaival a balliberálisok.

Nekem még autóm sincs, bringával járok. Pár nyugatit az ottani népből meg a túl sok hulla és megerőszakolt nő, meg a nemlétező NO-GO zóna aggaszt. Még azt hiszik, hogy ezeknek van közük a migrációhoz...

"A britek szerencséjére Boris Johnson konzervatív kormányfő megálljt akar parancsolni az őrületnek, és a támadás után arról beszélt, hogy szigorításra van szükség a terrorizmusért elítéltek ügyében. "

A a rossz hírem a szerzőnek, hogy rossz irányba tekinget. Nem a primer terrorizmus a fátuma a főként muszlim migránsoktól sújtott nyugati országoknak.
Svédországban idén nyáron publikált egy civil szervezet egy felmérést arról, hogy az elmúlt öt évben Svédországban erőszakos bűncselekményekért elítéltek csupán 42%-a őshonos svéd! Az 58% migráns közül a leggyakoribb elkövető a már Svédországban született második generációs migráns. Érdekes amúgy, hogy Lövfen épp két hete jelentette be, hogy a migrációnak nincsen köze az nővekvő bűnözéshez. Mondhatja ezt azért mert ott szigoruan tilos az etnikai felvételezés 2005-óta, tehát a statisztika szabályai szerint igaza van. Azonban ez év januárig magánszemélyek pénzért a Lexbase adatbázisból megvehették-kikérhették a bűnözők ítélethirdetéseit, amin az elkövetők, neve, anyja neve, születési helye szerepelt...
Szóval az állampolgársággal rendelkező, már az illető országban született alulnivellált, integrálhatatlan csőcselékkel semmit sem tud kezdeni a hős Borisz. És nemzetgazdasági, társadalmi szinten ők a legnagyobb csapás a tud-tech nyugati társadalmaknaká ők a fátum, nem az a pár villógó tekintetű szőrös muszlim terrorista...

El sem hiszed talán, de a hardcore Fidesz világban én elhajló liberálisnak számítok... :)

Nem óhajtok úgy "érvényesülni", hogy ahhoz ülepeket kelljen fényesítenem. Jól van ez így. Ami és aki kell, megvan.

Kiakadt, mert "nemfideszes" létére, normális! Persze ezt nem érted. Így aztán nincs értelme, a továbbiakban téged nézegetni.

"A nyugati, liberális demokráciába beleszületett bevándorlófiatalok tömegével akarják felégetni maguk körül azt a világot, ami befogadta őket."

Sajnos ez a tökéletes látlelet, hozzátéve, hogy a hülye európai vezetők nagy része pedig kollaborál velük, a nép meg tűri. Jól van ez így?

A mondatomban: a fejlett nyugati társadalmakban élők kulturális, iskolázottsági és életmódbeli színvonalát el nem érő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés