Az álbiciklista énje

2019. december 2. 10:37

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Az a habogó fiatalember, aki a főpolgármesteri székbe repült, első pillantásra akár még rokonszenvesnek is minősíthető.

„Csetlik-botlik a számára ismeretlen terepen. Úgy tesz, vagy akár el is hiszi, hogy neki bármiféle szerepe lehet Budapest életének átalakításában. Akik mögötte állnak azonban tudják, hogy miként kell kiszolgálni a világ­uralmi törekvésekkel jellemezhető balliberális politikai erőket. Azokat, akik irdatlan pénzekért összegereblyézték Magyarországon is mindazon politikai formációkat a szélsőjobbtól a szélsőbalig, akik pénzért, illetve az ezt megszerezni segítő hatalomért bármire hajlandók.

Az álbiciklista főpolgármestert jól szervezett bábszínházban mozgatják azok, akik Magyarországot többször a tönk szélére lökték. Előjöttek a privatizáció nyertesei, élükön a túlmozgásos, a legnagyobb gazemberségekre képes kádkőgyáros Gyurcsánnyal, a Szabad Demokraták Szövetségének kíméletlen szellemi hóhéraival és a magyar gazdaságot többször kiárusító, az embereket külföldi kölcsönök adósságcsapdáiba kergető liberális keretlegényekkel. Ők tolják meg Karácsony biciklijét a városházától kétsaroknyira, hogy a nyurga ember beguruljon a hivatalába.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amit a szerző leírt, világos. Lassan azonban a kormányoldalon is el kéne tűnődni azon, hogy ez a marionettbábu, meg a kriptaszökevények és keretlegények mégiscsak le tudták győzni azt a Tarlóst, akinek a teljesítménye alapján újra nyernie kellett volna. Ha félretesszük a Borkai-faktort, az akkor is figyelemre méltó. El kéne kezdeni a saját porta előtt söpörni.

A kettő nem zárja ki egymást, azt hiszem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés