Üss már meg lécci, te köcsög fideszes!

2019. december 1. 9:43

Tutiblog
Tutiblog
Látod azt a jobbikost? Akinek nem szabad kimondani az igazi nevét, és olyan meredten néz, mint az a másik jobbikos. Na, azon rengeteget dolgoztunk. Megbabonáztuk feketemágiával a Szalonban.

„Úgyis közeleg Trianon 100! Megyek, megünneplem a kedvenc kisantant utódállamaimmal közösen. Szukcsesz, Do Toho! Látod, milyen elegáns gesztusokat teszek nekik? Utólag majd átállok, ha mégis szar lesz az eredményük. Ezt tőlük tanultam ám, bizony! Nem jössz te is közösen ünnepelni? Na, majd mindjárt bedobja ezt a remek kis ötletet a közösbe valamelyik olyan arcunk, akit már tuti megütnél ezért! Kimondatom a négeremmel. Magam vásároltam. Őt már csak rasszista jelzőkkel illeted a kedvemért, ugye? Te büdös szarmagyar! Niggerezd már le, kérlek! Jövő héten kimondja, hogy a Tiszáig Románia. Engedelmes szolga. Bármit kimond, amit parancsolok neki, próbáljuk csak ki!

Látod azt a jobbikost? Akinek nem szabad kimondani az igazi nevét, és olyan meredten néz, mint az a másik jobbikos. Na, azon rengeteget dolgoztunk. Megbabonáztuk feketemágiával a Szalonban. Bármit megcsinál nekünk. Beültetem a székedbe. Jobb most? Rángasd ki végre! Mit találjunk még ki? Őt is ezért hoztuk létre!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dante poklának legmélyén tudod kik helyezkednek el? Kik azok, akik a pokol legszörnyűbb kínjait kénytelenek elszenvedni?
Az árulók, bajtársak, eszmék árulói.
Őszintén szólva még az utolsó szocit is többre becsülöm a mostani jobbikosoknál, ők legalább gondolnak valamit a világról, de a Jobbikból kiveszett minden a gátlástalan hatalomvágyon kívül, se tartás, se becsület, se eszme, csak a hatalom.
Te is menj szépen parolázzál az új haverjaiddal majd Trianon centenáriumán, te jobbikos, te "igazmagyar"!

"Koleras" vagyok, nezz ram, ahogy akarsz! Te kedves ujdemokrata, te!
Szebb Gyurcsanyokat, mert jok sosem lesznek!

"...összellenzéki összefogás..." - sok nulla elejére odarakják DK-t az 1-nek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés