Horváth Csaba, a Szikla

2019. november 30. 13:58

Nagy B. Ödön
Magyar Praetor
Őszinte politikus lévén egy percig sem igyekezett magát a tisztesség hamis fényében feltüntetni.

„Horváth Csaba tehát fényes győzelmet aratott. Őszinte politikus lévén pedig egy percig sem igyekezett magát a tisztesség hamis fényében feltüntetni. Pusztító elánnal vágott bele a kétes parkolási szerződések megkötésébe, az adóemelésbe és csak a gonosz sajtó igazságtalan kijelentései tántoríthatták el attól, hogy a költségvetést azonnal a teljes átláthatatlanság útjára léptesse.

Kétségtelen, hogy megnyerő személyisége, arcának vastag bőre és Karácsony Gergely fentebb már idézett állításának valóságossága alkalmassá teszi nem csak a polgármesterségre, de bármilyen fontos pozíció betöltésére. Kétségen felül áll, hogy az is, aki eddig elégedetlen volt Zuglóban az emberarcú, könyörületes és lágyszívű Karácsony Gergely tevékenységével, most reménytől piruló orcával tekint a kerület előtt álló, konjunktúrával, átláthatósággal és rengeteg, de rengeteg parkolással kecsegtető, Horváth »Szikla« Csaba nevéhez fűződő korszaknak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

E megsemmisítő erejű írást olvassák el azok is, akik rászavaztak.

Horváth annyi badarságot mondott két hét alatt, hogy mára eldugták a média elől. Azért kiszivárgott, hogy helyi adót emelt kb 15%-kal.
Zugló folytatja a ballib fejlődés által kijelölt utat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés