A franciák, németek és portugálok ellen játszanánk az Eb-n :D

2019. november 30. 21:28
Kisorsolták a jövő évi Eb csoportbeosztásának nagy részét: halálcsoportba kerülhet az Eb-re esetleg kijutó magyar válogatott.

Szombaton Bukarestben kiderült a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztása.

Az NSO arról ír: a magyar válogatott a kijutása esetén igazi sztárgárdákkal találkozhat, hiszen Németország mellett Franciaország és Portugália került az F-csoportba, amelyben három meccset rendeznek a Puskás Arénában, és csak a németek nem játszanak egy meccset sem Budapesten.

Európából nézve a legutóbbi három felnőtt-tornát (2014-es világbajnokság: Németország; 2016-os Eb: Portugália; 2018-as vb: Franciaország) megnyerő válogatott került az F jelű négyesbe.

Ha tehát a Nemzetek Ligájának pótselejtezőiben Magyarország előbb Bulgáriát, majd győzelme esetén a Románia-Izland meccs győztesét is meg tudja verni, és ezzel kijut az Eb-re, akkor a magyar válogatott csoportbeli ellenfelei Franciaország, Németország és Portugália lehetnek.

 

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dehogy Románia meg Bulgária. Ha véres verítékkel továbbjutunk ott várnak a csoportban a németek, a franciák és a portugálok, ezt jól kifogtuk. Az utóbbiakkal szemben gyakorlatilag nincsen esélyünk.

Én is a hat ponttal, de ahhoz talán az Albert Flóri féle válogatott kellene, de talán a Nyilasi, Törőcsik, Fazekas társulatnak is volna esélye.

Akkor még volt Geránk, Juhászunk és egy még jó Királyunk, Szalaink és Dzsudzsákunk, mára sokkal szürkébb a kép.

A tótokat se tudtàk verni a fiúk. Elméleti a fikció.

Addig meg valami lakatlan szigettol kikapunk, elpicsaznak a kormoranok

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés