Szavak után végre tettek következhetnek a klímavédelemért!

2019. november 29. 14:17

Deutsch Tamás
Facebook
A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja mindkét klímavédelmi határozatot támogatta.

„A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja mindkét klímavédelmi határozatot támogatta ma az Európai Parlament plenáris ülésén.

Az EP döntései a magyar polgárok, különösen a jövő nemzedékek érdekeinek megfelelően megteremtik az alapot és az Európai Unió kötelezettségét arra, hogy Brüsszel konkrét klímavédelmi intézkedésekre végre megfelelő uniós pénzügyi forrásokat biztosítson a tagállamoknak a 2050-es klímacélok eléréséhez.

A magyar néppárti delegáció a klímavédelem ügyében is az újabb és újabb szavak helyett a cselekvés mellett foglal állást.
A klímaváltozás valós folyamat, valós veszély. Ezért csupán fölösleges szójáték, hogy katasztrófáról, vészhelyzetről, vagy sürgősségről beszélnek, a lényeg a cselekvés. Szavak után tettekre van szükség a klímavédelemért.

Az EP mai döntései a magyar nemzeti érdekeknek megfelelően megteremtették az alapot és az Európai Unió kötelezettségét arra, hogy Brüsszel konkrét klímavédelmi intézkedésekre végre megfelelő uniós pénzügyi forrásokat biztosítson a tagállamoknak, így nekünk, magyaroknak is, a kitűzött klímacélok eléréséhez. Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés