Elegem van Karácsony városellenes viselkedéséből

2019. november 21. 14:24

Karácsony azt mondta, hogy azok főpolgármestere is akar lenni, akik nem őrá szavaztak. Itt az alkalom!

2019. november 21. 14:24
Kiss András
Magyar Nemzet

„Karácsony Gergely főpolgármester beletenyerelt a Liget Budapest projektbe, és kiradírozta belőle az új Magyar Nemzeti Galériát, a Magyar Innováció és Tudomány Házát, valamint az újjáépítendő Városligeti Színházat.

Azóta sem hagy nyugodni ez a hír, amely úgy érintett, mint amikor egy példátlan gaztettről szerez tudomást az ember. Itt a nyugati világ legnagyobb kulturális beruházásáról van szó, amelyre minden magyar büszke lehet. Október 25-én Európa legjobb középületének díját nyerte el a projekt részeként megvalósuló Magyar Zene Háza. Előtte a világ legjobb középületének díjában részesült a leendő Magyar Néprajzi Múzeum.

Sou Fujimoto, a Magyar Zene Házának világhírű tervezője kivételes fejlesztésnek nevezte a Liget-projektet, amely példaként szolgálhat a jövő városfejlesztőinek, mivel a zöld- és az épített környezet kivételes összhangját valósítja meg. Eközben Karácsony állandóan zöld Budapestről beszélve utasítja el az említett létesítményeket, hiába bizonyította be Baán László, a projekt kormánybiztosa, hogy annak megvalósulása esetén több lesz a zöldfelület, mint amennyi volt. Karácsony azt mondta, hogy azok főpolgármestere is akar lenni, akik nem őrá szavaztak. Itt az alkalom!

A kormány hihetetlenül lovagias módon kijelentette, hogy amit nem akar Budapest új vezetése, annak megvalósításáért nem száll harcba, és megadja ugyanazt a támogatást, amit Tarlós Istvánnak megadott volna.

Engedtessék meg, de én egy ilyen emberrel, aki vihorászik a Himnusz éneklése közben, nem tudnék ennyire lovagias lenni, meg akinek részéről a lovagiasság viszonzására eleve nem lehet számítani. Karácsony figyelmen kívül hagyja, hogy Budapest nemcsak a rá szavazott budapestieké, hanem fővárosként az egész országé. Emiatt nincs joga kisajátítani a várost és garázdálkodni benne.

Az atlétikai világbajnokságot először törölni akarta, újabban – kegyet gyakorolva – »csak« lebegteti, a sportolók aláírása, a csepeli polgármester állásfoglalása és az ország akarata következtében. Ráadásul ebben az esetben a hatalmas új zöldterület sem érdekli, ami a megvalósuló világbajnokság hozadéka lenne. Karácsony Gergelynek nincs megalapozott érve a város létesítményei ellen indított hadjáratában. Garázdálkodásának egyetlen oka a kormány elleni engesztelhetetlen gyűlölet, minden lehetséges siker elgáncsolása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stifwacar
2019. november 23. 22:10
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tevevanegypupu
2019. november 22. 14:09
Meg kellene hívni a japán építészt szembesítve Karácsonnyal meg a sleppjével..szemtől-szembe mondják e lneki, mi az, ami nem tetszik..és hallgassák meg az építészt..aztán Gy. Német uttörőkulturfelelős vázolja,mi az, ami művészeti érzéket bántja a projektben..
tevevanegypupu
2019. november 22. 14:04
Kétharmada van a kormánynak,Budapest Magyarország fővárosa..intézkedjék, vegye el Karácsonytól azt a jogot, hogy beleszólhat a fővárosban országos ügyeket érintő kérdésekbe..ennyi. Azért szavaztunk Orbánra, hogy ezeket lehetőleg tegye talonba, a lehető legszűkebb intézkedési területet meghagyva. Nehogy már ez az ocsmány társulat tönkretegye amit Tarlós kilenc év alatt épített..Még hogy ezek a könyv népe..
Amerigo
2019. november 22. 13:47
Gézának küldöm szeretettel, meg aki szereti! (Sablon szöveg a tv-ből) https://youtu.be/3GsvlXoOM9E
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik