Izraeli főrabbival találkozott Orbán Viktor

2019. november 18. 13:02
David Lau, Izrael állam askenázi főrabbiját fogadta a Karmelita kolostorban Orbán Viktor.

Az MTI által közreadott fotókon az is látható, hogy Orbán Viktor megmutatja Budapestet a küldöttségnek. Semjén Zsolt is részt vett a megbeszéléseken.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy nyomják a régi antiszemita szöveget a jobbikos kommentelők, persze így név nélkül merik, itt nem kell néppártos álarc mögé bújniuk, s félni sem baloldali, kommunista, momentumos barátaiktól, testvéreiktől, szövetségeseiktől.

Kölcsönös érdek a magyar-izraeli kapcsolatok ápolása, baráti szinten tartása. A magyar zsidóság egyetlen igazi képviselője az EMIH, Köves Slomó és csapata tesz a legtöbbet a zsidó identitás, a vallás, a kultúra, a felekezeti oktatás,a zsidó-magyar együttélés, partneri kapcsolatok építése terén. Slomónak van erről érdemi víziója, miként Orbán Viktornak is arról, hogy barátokra, szövetségesekre találjunk ebben az érdekektől szabdalt világban. Itthon az első számú szövetséges Köves Slomó, nemzetközi téren pedig az elsők között Izrael.

Frank Füredi többször beszélt arról, hogy az európai baloldal - s miért lenne más a magyarországi, lásd. Vágót, s másokat - egyre agresszívebben Izrael-ellenes. A magyarországi zsidó balliberális értelmiség, pártok, politikusok magukénak vallják a nyugat-európai és az amerikai baloldal eszmerendszerét, azt például, hogy a szenvedéstörténeti piramis csúcsán a feketék vannak, utánuk jönnek a homo -és transzszexuálisok, a nők, s csak a végén a zsidók.

Frank Füredi szerint a zsidók a mai fehérek ebben a képletben. Füredi szerint a nyugat-európai antiszemitizmus elsődleges oka a multikulturalizmus, a migráció. Angliában az egyetemeken a legerősebb az antiszemitizmus. Füredi másokkal együtt vallja, helyesen, hogy az igazi probléma, hogy a nyugati kultúra dekadens, önfeladó, nem mernek elvárásokat támasztani a bevándorlókkal szemben, nem merik kimondani, hogy a bevándorlóknak kell az őshonos társadalomhoz alkalmazkodnia.

Európa történetének ez ma a legfontosabb kérdése, iszlám kontinenssé válik-e Európa, s ennek
megakadályozásában Izrael, David Lau, Köves Slomó Magyarország partnere.

Míg a DK, a PM, az MSZP, a Momentum, , a Jobbik Magyarország és a magyar zsidóság ellensége.

A kommunista MAZSIHISZ-től nem várható semmi sem

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés