Így zúgott a Nélküled a Puskás Ferenc stadion avatóján

2019. november 16. 21:49
Hallgassa meg, nézze meg!

Hihetetlen élmény volt a dunaszerdahelyiek által énekelt Nélküled a Puskás Aréna avatóján. Az Ismerős Arcok klasszikusa a dunaszerdahelyi DAC, a csallóközi magyar csapat himnuszaként is szolgál régóta.

Nézze meg, hogy szólt a dal 2018 májusában egy DAC-Slovan meccsen!

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy szó mint száz: ebben az avatóban benne volt a kormány lelke, a foci lelke, a magyar tehetség lelke. Itt mindenki hangulatilag, élményszerűen átélhette, amit elvont fogalmakban alig lehet kifejezni.

Igen, meg a mi pénzünk, mert - az ellenzéki figurákkal ellentétben - nem hitelből alkot a mostani kormány nagy és jelentős, maradandó értékeket!

Hagyd már ezt az ellenzéki népmesét. Ez egyszerűen nem igaz: ilyen hülyeséget hogy tudsz leírni, hogy "tudatosan nem fizetik ki évekig az államadósságot"?

Hála Isten, nem a te proli nívódon ment az ünnepség...

Felemelő érzés volt hallgatni, látni Őket, a lelátón a sok lelkes magyart. Miért zavar itt embereket az, ha egy nemzet örömmel ünnepel? Minden népnek vannak örömteli pillanatai, tisztelni kell mindenkiét. persze ez is intelligencia kérdése is.....

Igen, mondjuk szerintem sem kellene szaporítani azokat a dalokat, amikre vigyázzban kell állni. Készül még a 9. szimfónia és a cigány-himnusz...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés