Így lázadtunk Áderrel a NER ellen a Puskás VIP-ben

2019. november 16. 10:48

Miklósi Gábor
Index
Az egész stadionban mindenki, de tényleg mindenki felállt, és két a pályát körbesétáló gyerekkel együtt elénekeltek egy érzelgős dalt arról, hogy mi mind egy vérből valók vagyunk.

„Akkor ott tényleg nem azon lamentáltam, hogy mennyit lophattak ki belőle, évente mennyibe fog kerülni a fenntartása, és mennyire tökéletesen idézi fel ez az egész a Colosseumot és a császárkori népszórakoztatást. Hanem hogy mennyire végtelenül izgalmas hely ez a modern stadion így, hogy tele van, és milyen jó lesz benne nemsokára a magyar válogatottnak szurkolni. Bő háromnegyed órával a meccs előtt érkeztem, és csak szívtam, szívtam magamba a hangulatot és az érzést, hogy a körülöttem lévő tízezrekkel valami nagy, nehezen körülírható közös dolog része vagyok.

Aztán hirtelen nem csak a VIP-ben, de körben, az egész stadionban mindenki, de tényleg mindenki felállt, és két a pályát körbesétáló gyerekkel együtt elénekeltek egy érzelgős dalt arról, hogy mi mind egy vérből valók vagyunk. Tudtam, hogy már hallottam, de fogalmam nem volt, valójában mi az, csak a refrén vége volt ismerős a Dzsungel könyvéből, miközben azért gyanítottam, hogy

A PUSKÁS MEGNYITÓJÁN MÉGSEM ÉNEKELHETI 70 EZER EMBER A DZSUNGEL KÖNYVÉT.

A VIP-ből szinte kinéztek, amiért a seggemen maradtam, és tényleg nehéz volt nem felállni ekkora nyomás alatt, de én csak a Himnusznál szoktam felállni, és pont a napokban láttam egy műsort arról, hogy milyen messze elmennek az emberek, hogy alkalmazkodjanak az elvárásokhoz, így hát dafke ülve maradtam. Így lázadtam 2019 novemberében a Puskás Aréna megnyitóján.

Közben gyorsan rákerestem, hogy mit énekelnek, és kiderült, hogy az Ismerős Arcok nemzeti érzelmű rockzenekar Nélküled című gigaslágere szól. Ma is tanultam valamit, és azért egy piros pontot így is beírtam a szervezőknek, amiért nem a Székely Himnuszt választották Csaba királyfival és a sziklaként porló székelyekkel, amit egyébként valaki megmagyarázhatna végre, mert ha Péter a kőszikla, a stabil alap, amire az egyház épül, akkor a székelyek metaforikus sziklája miért porlik annyira? Amúgy semmi bajom a székelyekkel, sokasodjanak, gyarapodjanak, nem őket, csak a bugyuta, hatásvadász szövegeket nem bírom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 315 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy semmi bajom a "Miklósi Gáborokkal", sokasodjon, gyarapodjanak, nem őket, csak a bugyuta, hatásvadász, hazug szövegeiket nem bírom.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. november 16. 14:08

Te inkább a maccabi játékokkal foglalkozz, különben elvisz a cethal.

"Ma is tanultam valamit, és azért egy piros pontot így is beírtam a szervezőknek, amiért nem a Székely Himnuszt választották Csaba királyfival és a sziklaként porló székelyekkel, amit egyébként valaki megmagyarázhatna végre, mert ha Péter a kőszikla, a stabil alap, amire az egyház épül, akkor a székelyek metaforikus sziklája miért porlik annyira?"

Nem tanult Ön semmit. Vers elemzésből egyes fölé. Ez pedig egy írónak igencsak nagy szégyen. Még akkor is ha csak egy firkász.

Gusztustalan..... Fuuuuuj

Másba nem tudtak belekötni, pedig nagyon szerettek volna.
Maradt nekik a bűfé szak: sorba kellett állni.

"Az egész stadionban mindenki, de tényleg mindenki felállt, és két a pályát körbesétáló gyerekkel együtt elénekeltek egy érzelgős dalt arról, hogy mi mind egy vérből valók vagyunk."

Ebben a mondatban minden benne van. 65.000 ember, egy emberként feláll, de ő nem, ő megmutatja, hogy ő egy kirekesztett, nem zavartatva magát azzal a ténnyel, hogy ő rekeszti ki saját magát és még büszke is rá, hiszen ő NEM AKARJA, hogy igaz legyen a " mi mind egy vérből valók vagyunk." dalszöveg.
Azontúl, hogy nem is érdemes itt semmit tovább ragozni, csak egy hozzáfűzni való lehet:

Miklósi Gábor! Le vagy te szarva!!! (És marad a kérdés: mi a büdös francnak ment oda?)

" az egész világ, valamint fél Magyarország rajtatok röhög."
Azért ezeknek az arányoknak még nézz utána!

Lefogadom, hogy azért ment oda, és azért maradt ülve, hogy hátha valami atrocitás éri, és ma tele lehetne vele a világsajtó!
Nem jött össze neki, ezért szomorú a napja a "dafke hősnek".

A "fél Magyarországra pontos, hivatalos adatok vannak a mindenkori választásokon.
A "fél világ" pedig egy kedves megfoghatatlan baromság. Mekkora a világ? Hány ország van benne? Európát nézed , vagy Amerikát is no meg a Csendes-Óceántól Afrikáig lévő országokat?
Szóval. Csak óvatosan a nagyotmondásokkal! Ennyiben.

Hazudik. Az nem tetszett nekik, hogy 70.000 ember hitet tetta nemzete mellett.

Pontosan.
És mi a probléma? A számok tükrében: a majdnem fele az országnak a rajtunk röhög, A felétől több pedig rajtatok! Így pontos.
És a fél világgal, hogy állsz? Arra is vannak ilyen pontos mérőeszközeid?

Nekem ellenkezőleg, nem a Miklós Gáborok szövegeivel van bajom, hanem éppen a MiklósGáborokkal.
Egészen pontosan: amikor útjára indul az agyukban az első idegimpulzus: Rúgni kell megint a magyarba!
Ilyenek ezek a Kohnbélás, Rosenfeldmátyásos, FeketeJánosos, GéSorosos MiklósiGáborok.
Ezek genetikai idegrendszerével van a baj.

ő gondolhatja azt magáról, hogy értelmiségi, de számomra egy igazi lelketlen és materialista proli.

"A VIP-ből szinte kinéztek, amiért a seggemen maradtam"
HELYESEN:
"A VIP-ből szinte kinéztek, amiért az ÜRÜLÉKEMEN maradtam"

Hát, megint csak TGM jut eszembe, biztosan egyetért velem, kisfiam, amit nyújtottál, az a zsidó mucsa.

S muszáj tudatosan az antiszemitizmust szítanod, a magyarokat ennyire megaláznod? Európában a legnagyobb biztonságban, de saját tapasztalatból mondhatom, hogy a legnagyobb jólétben Magyarországon élnek a zsidók. Kérdezd meg a német, a holland, a francia, az olasz - hallottál Liliana Segre ügyéről te paraszt - zsidókat, vezetőiket, hol szeretnének élni, hát elárulom neked, Magyarországon.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. november 16. 17:15

Ezután elég lesz azonosságunk meghatározásához annyi:
Nem a Miklósik véréből valók vagyunk.
A Miklósik pedig nem a magyarokéból.

Visszataszító cikk, a szerzővel egy dologban vagyok kénytelen egyetérteni, hogy a Nélküled-re nem kötelező felállni, én sem álltam fel, mert nem himnusz, de hogy erre és a nemzeti érzés gúnyolására fűzzek fel egy cikket....

Egy globalista zsidó firkász nem áll fel egy nemzeti együvé tartozást kifejező himnusszá vált dal éneklésekor. No bumm, nem ez a gond vele. Az a gond vele, hogy egész munkás életében mindig, minden cikkében a globalizmust szolgálja és a nemzeti értékeket alázza. Ez a credo-ja:
"Az újságírás egyszerre ad hatalmat és szabadságot: befolyásolni tudom a közügyeket, de ha felelősen végzem a munkám, nem izgat, hogy kinek az érdekeit sértem vele"

Persze, nincs ezzel semmi baj, amúgy azt hiszem, egyszerűen meglepett, hogy a DAC himnusza (ami egyébként nagyon szép és mély, olyan mint a You'll Never walk Alone a Liverpoolnak) is felhangzik a válogatott meccse előtt. Korábban válogatott meccsen erre még nem volt példa. (Hacsak le nem maradtam róla) a magyar-szlovák előtt sem emlékszem rá, hogy felhangzott volna. Egyébként a saját csapat "himnusza"/indulója alatt a szurkolók gyakran felállni a meccsek előtt a a Fradi induló alatt is ez a szokás, meccs közben már csak a "tábor", de ők eleve végig állnak ): ugyanakkor a játékosok a himnuszakkal ellentétben ilyenkor teszik tovább a dolgukat. De ezek a "futballetikett" apróbb részletkérdései.

Simán megtaposta 68000 ember érzelmeit. Egy nevetlen senki.
Persze, joga van hozzá, hiszen ballib.
Annyi kulturaltsaggal viszont nem rendelkezik, hogy elfogadja ....

Jóga van. De tiszteletét is mutatott volna....
Egyébként nem lóg ki a ballib sorból, mert a 444 ledisznozta a szurkolókat.
Alapvetően nekem az a problémám, hogy a ballib média már nem csak a kormányt támadja, hanem embertömeg élet, akik nem úgy viselkednek, ahogy nekik tetszik
Ez a rosszarcu újságíró ( borotválkozni ilyen arcberendezessel) nem gondolta, hogy ballib szavazók is énekelnek?

Válaszok:
Türelem | 2019. november 17. 10:49

Az a nagy helyzet, hogy te voltál az, aki kényelmetlenül érezted magad azért, hogy ülve maradtál. Ne tagadd! De semmi gond, ugyanis nem velünk szúrtál ki.
Csak rád kell nézni, és rögtön látjuk, hogy tényleg nem egy vérből vagy velünk.
Ezt már Heiszler András is az értésünkre adta.

Vagy azt az 56-os dalt, amit az olaszok állva énekeltek Orbán Viktor beszédekor.

Ha Te nem érzed magadénak ezt az országot, népet, akkor miért nem mész el, miért fröcsögsz naponta gyűlölettől eltelve? Gondolom egész lényedre az összeférhetetlenség, a másokkal szembeni zsigeri gonoszság a jellemző. Ennek van külön szakirodalma. Azt, amit ide kivetítesz, olvasókönyv pszichológusok-pszichiáterek számára. Még az egyetemen néha áthallgattam Popper Péter előadásaiba, akit mindig nagyszerű embernek és szakembernek tartottam. Ezért ugrik be ez a megközelítés. Te már orvosi eset vagy, s az sem vigasztaló, hogy lelki defektusoddal nem vagy egyedül, Pelso és társai hasonló pszichiátriai problémákkal küzdenek. S mivel már nincs intézményi háttere a kezeléseteknek, itt élitek ki beteges hajlamaitokat. Egy értelmes alkotó gondolatotok nincsen - ez már nyilván a betegségetek előrehaladott fázisának a jele - , csak a reflexszerű negatív gondolatsor jön elő minden téma kapcsán.

Hallottál arról, hogy a gyűlölködés fiziológia elváltozásokhoz is vezet? Vigyázz magadra, ha már a családod nem teszi ezt.

Jól érzékeled az irányt...az egyik ismerősöm kérdezte tőlem, hogy a zsidók miért váltak ennyire agresszívvá, ellenségessé a többségi magyarsággal szemben, miért alázzák a magyarokat naponta, mért jó nekik, ha kiprovokálják az antiszemitizmust?

Hát csak Karinthy Cini és Scheibert Sándor örökbecsű, a zsidókhoz szóló intelmeiről tudtam néhány szót mondani, s azt, hogy magam sem értem ezt a napi provokációt, megalázást, de azt is hozzáfűztem, hogy a magyar zsidók többsége kulturált, intelligens, hazáját szerető ember, olyan, aki megbecsüli ezt a vagyon-és létbiztonságot, amit ez az ország nyújt számára. S nem olvas Indexet.....

Válaszok:
pollip | 2019. november 17. 12:09
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés