Hajrá, magyarok!

2019. november 15. 21:37

Karácsony Gergely
Facebook
De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem.

„A megújult Puskás-stadion nagyszabású épület, a közösből történt szintén nagyszabású ráfordítás teszi azzá. A megnyitóra ma nem mentem el, nem vagyok az a meccsjárós típus, a városvezetés és a BKV viszont igyekezett mindent megtenni, hogy az ünnepség a lehető legkisebb fennakadást okozza.
Budapestnek is, miként minden fővárosnak, szüksége van a nagy tömeget vonzó sportesemények befogadására alkalmas stadionra. A Puskás-stadion most leginkább focimeccsek befogadására lesz alkalmas, csak remélni tudom, hogy a focimeccsekhez lesznek majd tömegek is. Szurkolok annak, hogy minél több kulturális esemény és sok magyar focisiker helyszíne legyen.
De én a sikereket továbbra sem csak gólokban mérem. Nagy magyar siker lenne például, ha sikerülne megakadályozni, hogy évente több mint 30 ezer ember haljon meg megelőzhető betegségekben. Nagy magyar siker lenne az is, ha sikerülne növelni a zöldfelületek nagyságát és minőségét a városban, mert ezen múlik az élhető jövőnk. Nagy magyar siker lenne, ha sikerülne elérni, hogy a beruházások költségei átláthatóak legyenek, és ami épül a városban az hosszú távon is a közösség érdekét szolgálná. Úgyhogy nem csak a stadionavatóra vonatkozik: hajrá magyarok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne kell, szar! Nincs benne CT!

Tarlós dolgozni szeretett és nem szerepelni.

Azért nem ment a stadionba, mert félt, hogy nem találja meg a férfi wc-t. A Városházán sem találta és látták a nőiből kijönni.
Így már érthető, miért tűnik állandóan tájékozatlannak: nincs tájékozódási képessége semmiben.

Ezt a hülye dumát! Kutya kötelessége lett volna kimennie a meccsre, a megnyitóra, mint Budapest főpolgármestere. Ezért és ez nincs összefüggésben azzal, hogy szeret-e meccsre járni, vagy sem.

Nem vagy "meccsjárós típus" ellenben prájd-járó típus igen, mivel előre bejelentetted, hogy oda el fogsz menni.
Szégyen vagy Karácsony, a magyar nép szégyene.

Ami a betegségeket illeti, azok nem maguktól jönnek, azért sokat tesznek az emberek, hogy betegek legyenek és ne egészségesek. A gyógyítás, már csak tűzoltás.

Ami Gergőnek ( olyan gyermekes megszólítás ) nem tetszik:
Normafa
Atomerőmű
Múzeumok
Kórházak
Sport létesítmények
Mi az, ami tetszik? Semmi, amiből épül az ország, a főváros. Nem hallottam olyat, hogy a felsoroltak helyett mi tetszene a kényes ballib érzelmeiknek?

Nem gólokban, alpolgármesterekben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés