Örök élet és ingyen sör jöhet a Ferencvárosban

2019. november 12. 16:38

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét a IX. kerületben.

2019. november 12. 16:38
Teveli Zoltán

„A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét a IX. kerületben – írta az Index. Az MKKP ugyan nem indult el a Ferencvárosban, de aktívan részt vettek a kampányban Baranyi Krisztinát támogatva. A közös munkát pedig polgármesterként is folytatni kívánja a Kétfarkúakkal, így Döme Zsuzsanna, az MKKP tavaszi európai parlamenti (EP) listavezetője a kulturális területért felelős alpolgármester lehet, de ha lakossági panaszt, bejelentést kapnak, »biztos, hogy nem fogom kibírni, hogy ne nyúljak bele másba is« – nyilatkozta.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2019. november 14. 12:11
Az ingyen sört megkapták a Fidesz által szállított szavazók. Szóval már csak az örök életet kell biztosítani.
pollip
2019. november 13. 05:36
Ál Népszabadság őt csinált valaki és terjeszti. Az ellenzék kellemetlenül érzi magát, az egész andk és az MSZP dicsoiteserol szól. Most megpróbálják attolni a gyanút jobboldalra, szerintük ők csinálták a profi és igényes újságot:-) pedig ez lehetetlen, hiszen eddig azt hangoztatta a ballib, hogy jobboldalon nincsenek jó újságírók, nem értenek hozzá.......stb. Tehát csak a ballib írhatta.
holder
2019. november 12. 23:56
A kormánypárti Nézőpont 3 százalékra mérte az MKKP támogatottságàt míg a KDNP-ét évek óta ki sem mutatja. Az ország miniszterelnök-helyettese így is egy KDNP-s - miért ne lehetne egy kerületi alpolgármester MKKP-s ?
annamanna
2019. november 12. 22:35
"elindított olyan projekteket, amik kutyapártos kötődésűek, és most már a hivatali oldalról is látja őket. Például hozzálátott a párt által a Lónyay utcába épített buszmegálló engedélyeztetésének folyamatához. Elkezdte felmérni azt is, hogy azokat a kérdéseket – például zebrák felfestését vagy kukák kihelyezését –, amelyeket eddig gerillamódon felelőtlenség lett volna megoldani, hivatalosan hogyan lehet. Mint elmondta, érdekes volt rákérdezni arra is, hogy a ferencvárosi gyereksütőként elhíresült, nyáron felforrósodó csúszda kérdésére hogyan tudtak a kutyapárt akciója után olyan gyorsan reagálni a hivatalban. „Sajnos én úgy látom, hogy nem a hagyományos hivatali úton kezelték ezt, hanem rendhagyó módon oldódott meg egy hét alatt. Cél, hogy a hasonló dolgok ne csak a kampányidőszakban történjenek így". És mi lesz az első dolga, ha megszavazzák kultúráért felelős alpolgármesternek? Mint elmondta, már bele is folyt a Ferencváros napja nevű rendezvény szervezésébe, melynek keretében bekapcsol a projektbe jó néhány kerületi kulturális intézményt, színházat, akik ingyenes belépést biztosítanak majd a lakosoknak. Azzal kapcsolatban, hogy Baranyi Krisztinával a kritikusai szerint nem egyszerű együtt dolgozni, Döme Zsuzsanna úgy válaszolt: ilyet ő is olvasott a sajtóban. „Mivel az elmúlt hetekben napi 10-12 órában dolgozunk együtt, tapasztalati szakértőként tudok nyilatkozni erről. Baranyi rendkívüli munkabírású politikus, és mivel a Kétfarkú Kutya Párt is hasonlóan működik, nagyon hatékony az együttműködésünk. Aki valóban a kerületért szeretne dolgozni, annak nem lesz problémája Krisztával”."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik