Lázár: Engem rendszeresen leparasztoznak, de hízelgésnek veszem

2019. november 11. 9:02
Egy Ladában Lázárral.

Nem mindennapi utazásra invitálja Lázár János az érdeklődőket a mezőhegyesi Ménesbirtokra. A kétórás utazás során a legkülönfélébb témákról beszélgethetnek a kisorsolt résztvevők a kormánybiztossal. Ezúttal egyetemistákkal ült be Lázár a Ladába, szóba került az agrárképzés, a klímaváltozás és a fiatalok politizálási hajlandósága is. A videót itt tekintheti meg.

 

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én viszont egészen jól jegyzek meg neveket.
Örömmel hallom, hogy a hozzád hasonlókat törli a Mandiner. Menj szépen a 444-re ott rontsd a levegőt. Nem várom meg, míg ezt a nickedet is törlik, kapod az x-et !

Te sem keresztény nem vagy sem családapa.
X.

Így igaz, minden alkalmas eszközt használni kell, de csakis őszintén, mert ennek van pozitív hatása.
Minden más, trükközés, ócsárlási versenybe beszállás, bukta.
Sajnos, nem ez a jellemző, amit Lázár is bevet, ellenkezőleg:
"Azt látom, h. az emberek hócipője teli lett a fideszes aroganciával, ipari méretű lopásaival. Akikkel beszéltem, mind a fideszt kívánták szűkebb környezetükből eltávolítani, és ahol ez sikerült, ott ez napokig népünnepélyt okozott."
Egy idézet egy másik lapból, de jellemző.
Az arrogancia, igaz, az ipari méretű lopás, hatalmas bullshit, értelmetlen nonszensz...
Ám a kettő együtt: halálos méreg a Fideszre...

El vagy tájolódva, Tunya. És el vagy dugulva a sok gyalázkodástól.

Lázár szuverén személyiség, nem függ a te kritikádtól, és nem kell tartania az emberek megvetésétől. Ezért nem is spórolja meg magának. Amitől pedig végképp nem fél, az a szedett-vedett rágalmázás - arra egyszerűen fütyül. Ez az ember fiatal kora óta saját földjén ismert politikus, sok éven keresztül vezette a városát, hatalmas sikerrel. Tavaly hatalmas fölénnyel (51,78) legyőzte az összes ellenzéki jelöltet és sikerrel képviseli Csongárd megyét Budapesten.
Lázár azon a földön, amin gazdálkodik, már hatod-hetedgenerációs faktor: a család már több száz éve gyarapítja ott a várost, a közösséget. Lázárnak ott gyökerei vannak, ami egy semmivel sem pótolható kincs. Ezt kapta, és ezt örökíti tovább. Nem szerencselovag, jött-ment kalandor. Nem fújja el sem a Nagyalföld vihara, sem a herélt ellenzék operettbe illő bohózata. A Márky-Zayok nyomulnak, ívelnek felfelé, majd lefelé. Lázár marad, és a vetés beérik.

Örökölt, Tunya.
ha tudod, hogy mi az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés