Európa a szabadság földje marad

2019. november 9. 9:21

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Akik pedig ezzel szemben játszanak Európa történelmével, azok elkerülhetetlenül vereséget szenvednek.

„Akik pedig, – mint az Orbán és a Salvini-félék – ezzel szemben játszanak Európa történelmével, azok elkerülhetetlenül vereséget szenvednek. Mert bármennyire is hatalmasanak képzelik magukat, ez nem olyan, mint gyerekkori játékunk, a »Ki ne a végén?« Mert lehet, hogy nevetni senki nem fog, de győzni csak egy valaki tud: a történelem. Akik meg szembe mentek velük, azok elkerülhetetlenül buknak.

Ezt üzenem nekik a berlini fal leomlásának évfordulóján tartott konferenciáról. Igen, Berlinből.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem ért semmit a nagypolitikabol.
Régen sem értette, azóta még sok minden változott
Kettő példa: arab terrorista focisták, majd a GyurcsanY segít megoldani az oroszok problémáit, mondta a szerencsétlen primszámos Putyinnak:-))

Válaszok:
vizesnyolcas | 2019. november 9. 11:32

Végre egy kemény üzenet a bevándorló inváziónak és Európa áruló társutasainak:

"Európa a szabadság földje marad. Akik pedig ezzel szemben játszanak Európa történelmével, azok elkerülhetetlenül vereséget szenvednek."
2019. november 9. 9:21
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Teljes világos, hogy Európa szabadságának letéteményes Fegyenc, és a hasonszőrű politikai őskövület-múmia elvtársai!

Csak egy pojáca, aki most éppen a szadaság bajnokát játsza.

Válaszok:
pollip | 2019. november 9. 12:05

Nem gondolom, hogy Merkel látni akarja az eu bohócát:

https://www.youtube.com/watch?..

Az oroszok is csak azért nem csináltak diplomáciai botrányt, mert bohócnak nézték:
https://pestisracok.hu/meguszt..

Amit írsz, az igaz. Ezt kellene, de erre a Fidesz alkalmatlan. Nincsenek felkészült kampányfőnökei, média munkatársai, elemzői, politikai stratégái, egyre jobban elbeszélnek a társadalom többsége, de különösen a fiatalok mellett.

Csak hallgass bele a Paláverbe - a magam részéről feladtam, túl az idegesítő zenéjükön, Katika nyálas gőgicsélésein, az Öreg makogásán, tartalmilag is nullák - , hogy mennyire nem értik, mi történik körülöttük.

Ajánld fel a Fidesznek a tudásodat.

Pojácából is a legrosszabb.

Válaszok:
Negue | 2019. november 9. 21:11

Bontsuk le a Szemlőhegyi villa kerítését.

Jó bornak nem kell cégér....de az élet sokszor ezt megcáfolja. Ebben hitt Orbán Viktor és a Fidesz is. Gondolták, hogy a valóban elismerésre méltó, a balliberális kormányzáshoz viszonyítva egyenesen fantasztikus gazdasági teljesítmények, a foglalkoztatási-jövedelem mutatók imponáló számsorai, a vásárlóerő tényleges növekedése önmagában akadálytalanul vezet az általános győzelemhez, Budapest megtartásához.

Hát nem így történt. Az átlag választó agyát a balliberális média nagyon rövid idő alatt átprogramozta. Kitörölték a fejekből a balliberális kormányok pocsék gazdasági teljesítményét, morális fiaskóit, korrupciós ügyeit, szakmai és emberi alkalmatlanságát, s politikai újszülöttként, szeplőtelen bárányként, minden bajra gyógymódot jelentő megváltóként jelenítették meg Őket széles tömegek számára, miként tették 94-ben, Horn Gyula idején.

Szombathy Pali mondta, amikor a Magyar Hírlapot kénytelen volt átadni Széles Gábornak, hogy a gojok kezébe nem való a média. Sok benne az igazság. De akkor a Fidesz építsen fel konzervatív zsidó értelmiségiekből egy ütőképes médiát. Orbán Viktor nézze meg, a Heti TV milyen magas színvonalon, értékes műsorokkal építi a zsidó kultúrát, identitást.

Már Babits versbe szedte, hogy: " Ne mondj le semmiről, mert minden lemondás egy halál...", így a Fidesz sem mondhat le a médiáról, mert 22-ben is ez lesz a csodafegyver. Fel kell vennie a kesztyűt, nincs más választása.

Ezzel a lakossággal kell szembesülniük 22-ben is. S az ellenzék már 14-én elkezdett készülni 22-re.

S a média mellett, természetesen én is változatlanul fontosnak tartom az eredményes kormányzást. Az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, a szociálpolitika, a cigánykérdés helyi értékén való kezelését.

Boriszov bolgár miniszterelnökről hallottam, hogy nagyon közvetlen az emberekhez, közéjük megy, beszélget velük. na ezen a téren Feri messze jobb teljesítményt nyújtott Orbán Viktornál. Kunhalmi a piacon puszilgatta az öregeket, vitték is a kerületüket. Miért nem lehet Tőlük tanulni e téren? S akkor még nem szóltunk talán a legfontosabb kérdésről, a fiatalok megnyeréséről.

A balliberális nyuggereknek meg adhatsz miniszteri szintű nyugdíjat, akkor is csak az Orbán elleni gyűlölet fogja Őket motiválni.

Szóval önmagában kevés a jó gazdasági teljesítmény, feltétlenül szükséges, de nem elégséges a győzelemhez.

Ráadásul agyalágyult.

Kedves Barátom!

Számos kérdésben azonos, vagy egymáshoz közelítő álláspontot képviselünk, s csak kevés azok száma, amelyekben nem.

Nálam megengedőbb, türelmesebb vagy, ami összességében hasznos is lehet a helyes út megtalálásához. Türelmetlenségem vélhetően abból fakad, hogy majdnem szó szerint az ablakom alatt zajlanak a történések, továbbá a tágabb családon, baráti körön belül több, a baloldali médiában dolgozó személy is található, s Tőlük látom az Ő térfelükön parázsló indulatokat, elszántságot, fogadalmat a 22-es vendettára. De az erőt, a profizmust is, amit intellektuális és anyagi téren is képesek a vitorlájukba fogni. Mindezek felerősítik bennem a saját táborunkkal kapcsolatos kérdőjeleket a médiára, a tömegkapcsolatokra, a stratégiára vonatkozóan. Ez szüli azt, hogy a Fideszt kissé defenzívnek, esemény követőnek tartom a hétköznapokban.

Bízom abban, hogy 22-ben kezet rázhatunk a konzervatív oldal győzelmére.

A fiatalok kapcsán magam is rendelkezem hasonló tapasztalatokkal, saját vonalamon is naponta kísérletezem a kulcs megtalálásával.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés