Zöld út az LMBTQ-jelzésnek – Az Alapjogokért Központ szemléje

2019. november 8. 15:39
Edinburgh-ben is LMBTQ-kompatibilisre cserélték a közlekedési lámpák fényeit. Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Kedves Olvasóink jól tudják, hogy hétről hétre igyekszünk olyan hírekkel szolgálni, amelyek alapvetően rengetik meg az eddig elmaradott képünket a világról. Ezen a héten a legnagyobb hírünk nem más mint, hogy a katolikus egyház feje és vele együtt a teljes keresztény világ alapvető tévedésben van Jézussal kapcsolatban. Jól figyeljenek, mert ilyen titkot a Da Vinci-kód óta nem fedett fel senki. Madonna azonban most megosztotta tudását a világgal. (Ha Madonnáról Jézus anyja ugrott volna be elsőre, akkor rossz nyomon jár.  Ugyanis a kissé megkopott, megfáradt énekesnőre kell gondolni, aki új területen villantja meg – ezúttal nem valamelyik testrészét, hanem – teológiai tudását.) Madonna ugyanis szívesen tanítaná Ferenc pápát Jézusról. Mivel ő egyedül tudja azt a titkot, amit a katolikus egyház feje, de más keresztény irányzatok sem. Azt a titkot, amely egészen eddig rejtve volt. Jézus abortuszpárti voltának titkát. Az énekesnő ezt a tudását szeretné most megosztani Ferenc pápával is, ezért szívesen találkozna is vele. Reméljük összejön a találkozó és sikerül kijavítani a katolikus tanításokban ezt a súlyos tévedést.

De addig is, amíg e titok Ferenc pápa tudomására jut, az gyilkosság papjai és papnői nem késlekedhetnek: az amerikai abortuszpárti aktivisták már gyűléseket szerveznek, ahol kiképzik a jelentkező nőket a tablettás abortusz mikéntjéről. Ez nagyon fontos, hiszen így bármi is történjék, a kurzus elvégzői biztos kézzel tudják majd kioltani az emberi életeket.

Természetesen nem kell csalódniuk azoknak az olvasóinknak sem, akik a heti az LMBT-s híreket várják tőlünk. Ők azok, akiket nem hathat meg az elavult vallásosság és keresztény hitvilág. Akik nem a múltban élnek, hanem hallják a jövő szavát. Az ő számukra egy igazán progresszív hírrel szeretnénk kedveskedni: a skót fővárosban, Edinburgh-ben a Pride hónapot már nem a kissé sablonosnak számító, nem túl eredeti szivárványos zászlókkal ünneplik. A város ugyanis szintet lépett, sőt szintet ugrott a fejlődésben, így minden tekintetben a világ legfejlettebb városai közé tartozik mostantól. Hogyan is történt ez a robbanásszerű fejlődés? Mi a titkuk? Eláruljuk: a közlekedési lámpák kis figuráit is LMBTQ-kompatibilisre cserélték, 35 lámpán már leszbikus vagy homoszexuális párokat formázó figurák kerültek a régi, elavult jelképek helyére.

Ha a skótok ekkorát lépnek előre, az írek sem maradhatnak le. Ők ugyanis legendásan élen járnak a progresszív nézetek gyakorlatba ültetésében. Ezúttal újabb korszakalkotó döntést hoztak: egy írországi általános iskola gendersemleges filozófiája alapján a gyermekek választhatnak az egyenruhák közül. Tehát végre a fiúk is viselhetnek szoknyát, a lányok pedig nadrágot. Az iskola igazgatója úgy nyilatkozott, hogy vannak gyermekek az intézményben, akik „megkérdőjelezik” saját identitásukat, s mostantól ők is lehetőséget kapnak arra, hogy végre „boldogok” lehessenek.

Ha a muszlim, LMBTQ nők szerelmi lehetőségeiről, vagy a homoszexuálisok kompenzálásáról és más igazán fontos témákról is szívesen tájékozódna, olvassa el az Alapjogokért Központ rendhagyó szemléjének aktuális kiadását. Jó szórakozást kívánunk!”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy eleve vakvágányról való indulás egyre kuszább tévutakra vezet.

Milyen meglepő, milyen mulatságos. Vagy talán már nem is meglepő. :D

Kacsa helyett meg köcsögbe pisilni. :)

Lankadt fasszal átkelni tilos!

Tévedés. A biszexuálitás most már azt jelenteni, hogy a 72-ből csak 2-hóz vonzódik. Így viszont kiegészül a betűszó tri-, quadri- ... 72-ig betűkkel is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés