Felfoghatatlan szégyen

2019. november 8. 14:38

Bencsik Gábor
Facebook
Na ki kapta a szociális és lakásügyi bizottság elnöki posztját Kispesten?

„Na melyik a legnagyobb korrupciós nyomásnak kitett terület az önkormányzati munkában?

Megmondom: a lakásügy.

Na ki kapta a szociális és lakásügyi bizottság elnöki posztját Kispesten: a súlyos korrupciós gyanú miatt az MSZP-ből kizárt Lackner Csaba. Lackner még az MSZP elnöksége szerint is elfogadhatatlan. A kispesti ellenzéki összefogás (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) százezres fizetéssel bizottsági elnököt csinált belőle.

Polgármester az a Gajda Péter, aki Lackner szerint egy ügyben megelégedett három milliós korrupciós pénzzel. A polgármester fizetése havi bruttó 1.023.000 Ft plusz 153.500 Ft költségtérítés.

Kránitz Krisztián pedig (Lacnernél Krinyó, az a bizonyos »éhes« ember) megőrizhette pozícióját a kispesti vagyonkezelő igazgatójaként.

Felfoghatatlan szégyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egész korrupt banda, Gajda polgármesterrel egyetemben a helyén maradt, lophatnak tovább. Kispestiek, Ti ennek tényleg örültök, erre szavaztatok?

TGM, mire vársz? Egy hét adott annyi muníciót a balliberális reneszánsz, a bolsevik megújulás, a szocialista erkölcs bemutatásához, hogy elővedd a tolladat.

Megszólalt ugyan néhány tisztességes balliberális - Fiala, Szombathy, Révész - de jó lenne, ha Te is véleményt nyilvánítanál, mintegy orientálásképpen. Hol tart ma a balliberális erkölcs, jó, legyen szocialista. Mit szólsz Gyenes András egykori - MSZMP XIII.Kongresszusa - szocialista erkölcsre vonatkozó intelmeihez, az összefonódásról, az elvtelen kapcsolatrendszerekről......

Az ellenzék bizonyára úgy van vele, hogy szerintük a szavazóik mindent elnéznek nekik. Felőlük aztán szétlophatják az egész kerületet, várost, országot, széjjelszophatják a brüsszeli, román-, szlovák-, ukrán farkakat, akkor is őket szavazzák be a szavazóik, annyira utálják Orbánt.

Egyébként még az is lehet, hogy igazuk van, és a baloldal szavazói tényleg ilyen emberi hulladékok. Akkor viszont ez a stratégia helyes. Elég egyet borkaizni, és a Kispesti vagy a Zuglói maffia lopása az ő táborukban senkit nem érdekel.

Cserébe minket sem kell, hogy érdekeljenek az ő vádaik. Én például innentől kezdve letiltok minden libsi kommentelőt, kivétel nélkül, és magasról szarok arra, hogy mivel vádolják a Fideszt.

Az összefonódás, Lackner túl sokat tud a többiekről, ha kinyitja a száját, akkor bukik az egész koalíció......

Pontosan. Úgy kell viszonyulni hozzájuk, ahogyan ők viszonyulnak a jobboldalhoz. A baloldal az ellenségünk.

A balliberális politikusok morálja magáért beszél, a tolvajok nem mondanak le, megy minden a régi, történelmi beidegződések szerint.

Az itt kommentelő jobboldaliak közül többen követelték Borka lemondását, s egyetértettek, igaz, annak utólagos megtételével.

De mily érdekes, egyetlen, itt hozzászóló balliberális polgártársunk nem mondta azt, hogy fiúk, ez nem tisztességes, ez vállalhatatlan, s ezzel csak hiteltelenítetek bennünket, szavazóitokat a jobboldaliak előtt.

Mindenki csak a Borkaira mutogat, s nyájasan asszisztál sajátjai korrupciós ügyeihez. Persze ez már intelligencia kérdése is.....

Schmitt Pálnak rossz volt a helyesírása és plagiztálta. Gyurcsánynak pocsék a helysírása és plagizált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés