Magyarországnak nem érdeke, hogy a miniszterelnök a népirtó barátjával parolázzon Budapesten

2019. november 7. 10:06

LMP
MTI-OS
A magyar kormány cinkosa a gyilkos diktátornak, de most a magyar embereket alázza meg.

„Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtöki, magyarországi látogatása szégyenként fog bevonulni a történelemkönyvekbe. A diktátor Budapestre érkezésével Orbán Viktor szembeköpte az egyetemes emberi értékeket és mindent, amiben hinni érdemes.

Minden érző ember döbbenetes és fájdalmas hírként élte meg, amikor a török elnök kiadta a támadási parancsot az észak-szíriai, főként kurdok lakta terület ellen. A művelt világ egységesen elítélte az agressziót, kivéve az Orbán-kormányt, mely az elején meg akarta vétózni az egységes EU-s elítélő nyilatkozatot, majd Szijjártó Péter külügyminiszter lépte át az emberiesség határait, amikor üdvözölte a népirtást. Ráadásul olyan háborút még nem látott a világ, amely ne gerjesztette volna a migrációt, melynek fenntartásában, mint kiderült, az Orbán-kormány érdekelt.

A magyar kormány cinkosa a gyilkos diktátornak, de hogy Magyarországra hívták, azzal a magyar embereket is megalázták. Az Erdogan-Putyin-Orbán autoriter szövetség azonos iskolát visz. Hazájukban leépítik a jogállamot, elnyomják a független sajtó hangját, és saját hűbérként gondolnak országukra. Erdogan idehívásával szintet lépett a cinizmus és a minden elvet nélkülöző szégyenteljes kormányzati arrogancia.”

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi az az LMP?

(És akkor most a tartalmi kérdésekbe ne is menjünk bele... nem emlékszem, hogy pl. az USA agressziói, nemzetközi jogsértései ellen VALAHA is komolyabban tiltakoztak volna.)

Az EU miközben játssza a szolidárist, pénzt ad a "gyilkos diktátornak", hogy tartsa vissza a szíreket, szarokat.

Szerintem elmehettek a jó kurva anyátokba, rohadék korrupt gecik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés