Költséges liberális maszatolás

2019. november 7. 7:19

Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap
Azok az idők jönnek vissza, amikor az illetékesek a szükséges intézkedések, felújítások elmaradását a demokráciával magyarázzák.

„Bár még alig pár hét telt el, az embernek az az érzése, hogy a régi vágású, a rendszerváltozás utáni évtizedekben tomboló liberális semmittevés »legszebb hagyományai« köszönnek vissza Karácsony Gergely újdonsült főpolgármester eddigi ténykedéséből. Azok az idők, amikor az illetékesek a szükséges intézkedések, felújítások és beszerzések elmaradását az elhúzódó érdekegyeztetésekkel magyarázták. Mondván, ilyen a demokrácia.

A Zuglóban romokat hagyó politikus tegnap a kormányülésen járt, imidzsére gondosan ügyelve busszal ment fel a budai várba, majd közösen állt ki tájékoztatni a közt Gulyás Gergely miniszterrel. A kabinet álláspontja egyértelmű: minden korábbi megállapodás érvényes a fővárossal, minden fejlesztésről hajlandó tárgyalni a kormány, de jót senkivel nem lehet tenni az akarata ellenére.

Ezzel szemben Karácsony nagyjából semmit nem tudott mondani, korábbi kampányígéretei is inkább valamiféle tárgyalási alappá szelídültek, mondván, ezekről még le kell folytatni a különböző tárgyalásokat. Ide tartoznak a Liget-projekt egyes elemei, az egész beruházás leállításáról persze már szó sincs, vagy a különböző sportlétesítmények, különösen a leendő atlétikai csarnok építése. Hol van már a stadionstop?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, a városháza földszintjén lenne hely egy meleg bárnak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés