Ki a főnök?

2019. november 7. 12:53

Bohár Dániel
888.hu
„Gergő, lehet, hogy te vagy a főpolgármester, de én vagyok a főnök!”

„Az alakuló Fővárosi Közgyűlés legemblematikusabb pillanata – milyen meglepő – nem Karácsony Gergelyhez kötődik. Szünet, Gyurcsány felállt az első sorból, majd érkeztek a többiek. Molnár Zsolt, a budapesti MSZP elnöke, Horváth Csaba, Zugló szocialista polgármestere és a szintén MSZP-s Gajda Péter, Kispest első embere. A kérdés egyértelmű: miről beszélgethettek?

Gajda Péter tanácsot kérhetett Gyurcsány Ferenctől a lebukásmentes mutyizás helyes elsajátításának érdekében? Vagy kríziskommunikációs fogásokról értekezhettek, ha megtörtént a baj (lebukás), akkor hogyan kezeljék a lehető legkevesebb veszteséggel a problémát?

Esetleg Horváth Csabának volt szüksége segítségre, miképp lehet átverni a közgyűlésen és a közvéleményen egy olyan intézkedést, amely teljhatalmat ad a polgármesternek, ezzel felhatalmazást szerezve a kerületi ingatlanok szabad értékesítésére? Pártpolitikai egyezkedések kerülhettek szóba? Az MSZP-sek érzik, hogy süllyed a hajó és ácsingóznak a Demokratikus Koalíció irányába?

Vagy Gyurcsány egyesíteni akarja a teljes ellenzéket a DK-s lobogó mögött, amihez szövetségesekre van szüksége? Ezek természetesen csak feltevések, az viszont biztos, hogy Gyurcsány Ferenc az alakuló közgyűlésen tett látogatásával üzenni kívánt.

»Gergő, lehet, hogy te vagy a főpolgármester, de én vagyok a főnök!«

Miért Gyurcsány a főnök?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés