Megindítottam a felszámolást a 168 Óra kiadója ellen

2019. november 6. 11:55

Lakner Zoltán
Facebook
Tizenöt ügyvédi levél maradt megválaszolatlanul, visszhangtalan volt a felszámolási eljárást beharangozó hivatalos felszólítás is.

„Megindítottam a felszámolási eljárást a 168 Óra kiadója, a Telegráf Kft. ellen, miután továbbra sem fizették ki bő negyedévi munkabéremet és az összes létezhető határidő letelt. Semmilyen egyéb követelésem nincs a céggel szemben, kizárólag az elmaradt fizetésem.

Több mint egy hónap telt el az utolsó munkában töltött napomat követően. A nem fizetésen túl tizenöt ügyvédi levél maradt megválaszolatlanul, visszhangtalan volt a felszámolási eljárást beharangozó hivatalos felszólítás is.

A tartozás még akkor kezdett halmozódni, amikor nem tudtam, hogy távozni fogok a laptól, és amikor még az előző ügyvezető volt hivatalban a kiadónál. Ezzel együtt nem a pénz miatt mondtam fel - bár ma már hibának tartom, hogy munkavállalóként nem léptem fel hivatalos formában a helyzet ellen - , hanem Tóth Ákos korábbi főszerkesztő menesztése miatt, szakmai és erkölcsi okokból.

Részben az előző nyilvános közlésem nyomán többen a korábbi szerzőink közül publikusan megírták, hogy nekik szintén tartoznak, így ezt még a szigorú jogi eljárási keretek között is - miszerint csakis a saját ügyemről tehetek nyilatkozatot - megismételhetem. Ilyen esetekben a lap vezetőiként küzdöttünk a kifizetésekért, és szégyenkeztünk, amikor kudarcot vallottunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

üssétek egymást!

Pont ez jutott eszembe nekem is.

Csak annyi közünk van ehhez, hogy az elmaradt fizetését Orbán miatt nem kapta meg.
Tóth Ákos korábbi főszerkesztő menesztése is a lopós Orbán lelkén szárad.
Nem jattolt eleget a Vityának, ezért rúgatta ki, Lakner pénze ugyanezért maradt el...

Sok sikert a felszamoltatashoz. Aztán lehet menni Brüsszelben a libe bizottsághoz panaszkodni, hogy a csúnya fidesz bezáratta az igazmondo, független, ballib újságot.

Nem potyognának a könnyeim, ha végigmenne az eljárás. A Heti Választ pl. sajnáltam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában