Kövér-szolgálati

2019. november 6. 15:44

Nagy N. Péter
168 Óra
Fontos, amit Kövér mond. Szerinte most sajtószabadság van, nagyobb is, mint kellene… Egy normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje...

„Kövér László szavaitól nem tudok szabadulni, pedig volt rá majd két hét. Mások már szétszaggatták, összetették, üdvözítették, átkozták. De valami kimaradt.

A közszolgálati egyetemen egyetlen jelenetsoron belül kapták a hallgatók az abszurdot, az igaz mesét és a rejtett tragikumot. A színpadon Kövér László. Árnyaltan beszél a rendszerváltásról, a Fidesz és a többiek szerepéről. Sokat hibáztak ’98-ig ők is, mondja. Ők is részesei voltak annak a rendszerváltásnak, amely sokkolta a népet.

Csendes, a teljesség felől közelít. Hogy tudjuk, mit veszítünk… Most épp akkor, amikor hirtelen a kérgesre öregedett emberek fagyosságával esik neki mindennek, ami új vagy neki az. Okostelefonnak, Facebooknak, sajtószabadságnak, fékek és ellensúlyok rendszerének. Mindennek nekitámadt, ami zavarhat abban, hogy méltó figyelem közepette egyeduralkodjanak.

Fontos, amit Kövér mond. Olyan a Fidesz, mint a kétfejű sas, ahol a két fej heraldikailag ugyan ritka rajzolattal, de egy irányba néz. A Kövér-fej őszintének tetszik, a másik elsősorban a zsákmányt igézi, bűvöli. De ugyanonnan beszélnek.

E jelenség ismeretében kell jegyzőkönyveznünk az elmúlt hónapokban Kövér által nekünk szántakat: Szerinte most sajtószabadság van, nagyobb is, mint kellene… Egy normális homoszexuális tudja, mi a világ rendje […] Próbál alkalmazkodni, és nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak. Nincs különbség a pedofília és az azonos nemű párok házassága és az általuk történő örökbefogadás között…

Az európai népesedési fordulat megteremtése érdekében mindannyiunknak el kell döntenünk, hová állunk: az élet vagy a halál kultúrájának oldalára… Utóbbit szolgálják mindazok, akik azt hirdetik, hogy a gyermekvállalás magánügy. Az okostelefon tömegpusztító fegyver, a közösségi média kifejezés pedig „ócska, mocskos hazugság”.

Kommunista találmány a politikát és a vallást két különböző dolognak nevezni – miszerint tehát a felvilágosodás is kommunista találmány. ... Végül szembe kell néznünk azzal az állítással, mely szerint a fékek és egyensúlyok rendszere hülyeség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg sajtószabadság van, példa erre ennek az "írásnak" a megjelenése is. A homoszexualitás valóban nem evolúciósan stabil stratégia, hiszen az alapvető célnak, az egyed- és fajfenntartásnak megy ellene. A közösségi média valóban nem közösségi, hiszen az individualizációhoz vezet, mert a személyes találkozások helyett a virtuális térre helyezi a hangsúlyt. Valóban dönteni kell az élet vagy halál kultúrája között, lásd botmixeres CseKa megnyilatkozását. A kommunizmusnak és a felvilágosodással, de különösen is a jakobinusokkal való eszmei rokonsága elég nyilvánvaló.

Miben tévedett Kövér?

A 168 tóra még él?

Egy normális homoszexuális valóban tudja, mi a világ rendje, nem kevéssel beszélek közülük, s ez a a tapasztalatom. Vannak nem normális homoszexuálisok / pl. a "Pride"-on /. Nagy N. Péter pedig olyan füllel hallgatja Kövér Lászlót, amilyen füle van neki...

Igen, olvastam. Ha már őt sem tudják kifizetni, akkor szarban lehetnek. Legalábbis remélem. :D

Laknert nem fizettétek ki, felszámolást indított ellenetek:-))))
Már várom, hogy OV és a kormány a hibás'-)))
Szánalmas bagázs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés