Előválasztást Győrben is!

2019. november 6. 14:12

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook
Budapesten és Ferencvárosban is működött.

„Érdemi programalkotást és vitákat hozott, amitől az utóbbi 9 évben meglehetősen elszoktunk. Felpörgette az ellenzéki politikusokat is, hiszen a verseny és a kampányműködés jó hatással van mindenki teljesítményére.

Tematizálta a médiát, végre a víziók és a jövő tervezése uralta a hírműsorokat és az online/offline sajtót. Lehetőséget adott, hogy új, friss arcokat is megismerjenek a választók.

És persze, ami a legfontosabb, hogy működött, hiszen mind Budapest, mind Ferencváros esetében győzni tudott az előválasztáson győztes, közös ellenzéki jelölt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

+1

Ezek a nomentumosok nagyon nem ismerik a munkakörüket... Donáth és Cseh is úgy pofáznak mondenről, mintha nem EP-képviselők lennének, és most ez a Kerpel-Fronius is - immár főpolgármester-helyettesként! -pampog mindenféléről.
Mi köze Győrhöz?

De hát nem úgy van. Legalább 10%-ponttal erősebb a Fidesz Győrben, mint Budapesten, amit jól mutat az október 13- győri eredmény is.

Ja, az is vicces, hogy Ferencvárost hozta fel, mint sikertörténetet.

Ahol ugye Baranyit az első ülésen kiszorították minden bizottságból, és még az előterjesztéseket sem kapta meg. :)))))) Amiről ugye a facebookon pakolt ki hőbörögve a frissen megválasztott polgármester asszony.

És ez az 5 éves ciklus első napja volt...

Tényleg sikeres volt az előválasztás?

A Momentumnak, a zsidó értelmiségnek joggal facsarja az orrát, hogy lejáratódott pártokra kell szavazniuk, mint koalíciós partnerre. A Civil Rádió ma reggeli adásában, Fiala műsorában ez markánsan tetten érhető volt. A Kétfarkú Kutyapárt egyik fiatal szavazója - a párt tagsága a zsidó értelmiséget reprezentálja - világosan kimondta a Közgyűlés kapcsán, hogy visszatértek a kommunisták. Ennyi.

A DK, az MSZP csak beárnyékolja a Momentumot, amennyiben 22-ben is ezek a kivénhedt, tolvaj bolsik fogják a prímet vinni, akkor az ellenzék veszteni fog. Ezt jól látja a Momentum is.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. november 6. 21:51

Te biztosan hallgatod a Civil Rádióban Fiala műsorát. János egy felkészült média szakember, s törekszik a tárgyilagosságra is. Gyakran hallgatom Őt, kár, hogy a barátai nem karolják fel.

Nos ma reggel a Fővárosi Közgyűlésről volt szó, aminek kapcsán János előzetesként elmondta, hogy szörnyű volt látni, ami ott történt. Az egyik fiatal, Kétfarkú Kutyapárt-i szavazó véleménye csak annyi volt, hogy visszatértek a kommunisták, s nem véletlenül szavazott az említett pártra.

S ugye tudod, hogy a Kétfarkú Kutyapárt a fővárosi zsidó értelmiség pártja, a gondolkodóké.

Neked mi erről a véleményed? Az indulásról, az első lépésekről? Ez vezet a 22-es győzelemhez? A levitézlett bolsik tolongása a húsosfazék mellett?

Igen, ahogyan 30%-ponttal kapott volna kevesebbet, ha nincs a botrány.

Egyéb közlendőd?

És ezt ugye tudják a szavazópolgárok is: ez nyilvánvalóan egy olyan tényező, ami a majdani fideszes jelölt esélyeit növeli.

Ez így van.

Ezért is nézem meghökkenve az ellenzéki oldalon sorjázó diadalittas győzelmi jelentéseket... ezek tényleg nem látják, hogy most hoztak vissza, NAGY közös erőfeszítéssel egy olyan alakulatot (MSZP/DK és a komplett 1994-2010-es ballib slepp), amely már nem volt messze a megsemmisüléstől? És amellyel szemben a Fidesznek mindig kiváló esélyei lesznek a győzelemre?

Működött. Jól kiszavazták, aztán mégis nézni kell 5 évig az igénytelen, rusnya pofáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés