„Ha nem Gyurcsány, akkor »Tarlósi«” — Az utca emberét kérdeztük

2019. szeptember 29. 0:00

Mit gondolnak a budapestiek Tarlós Istvánról, Karácsony Gergelyről, Puzsér Róbertről és Berki Krisztiánról? Az utca embere válaszol.

Ha nem Gyurcsány, akkor »Tarlósi«”, százezer fát kellene elültetni Budapesten; ahol sok a kamera, de nincsenek rendőrök – nyilatkozták az egyes megszólalók, akiket a közelgő önkormányzati választások kapcsán kérdeztünk.

Volt persze, aki pedig elégedett a fővárossal és a városvezetéssel, míg mások a közmunkások bérének emelését kérték számon a jövő főpolgármesterén. Érvek, ellenérvek és érzések Budapestről 2019 szeptemberében videónkban.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán azért az ellenzék egyedüli jelöltje, mert Zuglóban elásnák, és tudják, hová jár a gyereke óvodába. Ráadásul megértette, hogy Tóth Csaba az ő barátja, és kell az az ölelkezős fotó.

Így aztán szájában a zablával várja, hátha felkerülhet a pályára.

Miért is kéne Tarlósnak egy ilyen leértékelt, saját szavaival bizonyítható módon irányított, megzsarolt megfélemlített figurával vitázni? Karácsony kimondta, elmondta amit hallhatunk, elismerte, hogy ő beszél a felvételen, aztán hol emlékszik rá, kine3k, mikor mondta, hol nem emlékszik. ezek után milyen értelmes mondanivalója lehet még? Ti sem őt emelitek fel, hanem Tarlóst gyalázzátok, így akarjátok vele egy szintre helyezni. Nézd már meg, Karácsonyt az MSZP és a Párbeszéd sem fényezi, csak mentegeti, a DK, Momentum, Jobbik, LMP pedig egyszerűen hallgat róla.

Tunyacsápnak már leírtam, neked is leírom: Karácsony talán azért az ellenzék egyedüli jelöltje, mert Zuglóban elásnák, és tudják, hová jár a gyereke óvodába. Ráadásul megértette, hogy Tóth Csaba az ő barátja, és kell az az ölelkezős fotó.

Így aztán szájában a zablával várja, hátha felkerülhet a pályára.

Na jó, akkor tegyük ezt is tisztába. A migránsok 2015-ben sem akartak idejönni, csak átsétáltak rajtunk úgy 400 ezren, ami azért okozott egy kis problémát. Ezért kellett kerítéssel lezárni a legkönnyebb, legrövidebb Németországba, Ausztriába vezető útvonalat. Ha az osztrákok lezárták volna a határt, megnehezítették volna az átjárást - mint ahogyan később máshol megtették - akkor itt rekedtek volna úgy, ahogyan azt most a bosnyák-horvát határon láthatjuk. És akkor te kórusban hőbörögnél a balos médiával, hogy milyen cudarul bánunk velük, követelnétek az idegenek soha nem volt jogait. Nem sportból, szórakozásból mennek egy hosszabb, nehezebben járható útvonalon, hanem a kerítés miatt, és amint láthatod, még így is kóstolgatják, hogy erre felé át lehet-e jutni. Ennyit a te hazugságaidról.

Na, akkor mesélj, hogyan kell érteni?

Még nem fáradtál bele ebbe az örökös, eredménytelem magyarázkodásba? Te szegény, ennyire nem akarod észrevenni, hogy mi van körülöttetek?

Gondoltam, hogy ha rákérdezek, rögtön kiderül, nincs mit mondanod.

Igen, érdekes jelenség. Ha bíznának abban, hogy két hét múlva nyerhet, mert már tényleg csak egy-két százalékpont a hátránya, akkor valószínűleg nem a saját oldala kezdené el kritizálni. Egy dróton rángatható bábu a DK-nak is megfelelhet, nem csak a zuglói MSZP-nek, csak át kell venni felette a hatalmat. Ilyen értelemben Demszky is hasonlóan fogott ember volt, igazából a Hagyóék kezében volt az irányítás.

Lehet. Bár, akkor itt az ellenzék részéről kizárólag csak nők vannak jelen. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés