Egyszerűen röhej, amit az ENSZ az antiszemitizmussal művel

2019. október 30. 19:10

Seres László
Neokohn
Ennek a korrupt gittegyletnek így semmi értelme.

„Az ENSZ-nek azonban nem ez a baja. A világszervezet egy átlagos napon képes kilencszer elítélni a zsidó államot, míg a világ maradékát egyszer sem. Mindenhol máshol nyilván teljesen rendben mennek a dolgok, emberi jogilag például. Szomáliában, Törökországban, Iránban, Szíriában, Észak-Koreában, Zimbabwéban, Jemenben. Se háború, se öldöklések, kínzások, jogtiprások. Csak így, az örök béke eljövetelével lehetséges, hogy az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába olyan államok is bekerülhettek, mint Líbia, Szudán, Indonézia vagy pl. Venezuela, ami miatt még az EU is »komoly aggodalmának« adott hangot, még ha az nem is volt éppen magas cé.

Az ENSZ Izraellel kapcsolatos minősíthetetlen attitüdje mutatkozik meg akkor is, amikor a tagországok 96-11 arányban megegyeznek, hogy nem más, mint a zsidó állam a felelős a megromlott palesztin egészségügyi helyzetért, vagy amikor bravúros módon sikerül éppen Izraelt elítélni a nők jogainak megsértése miatt – a határozatot a nagyobb fokú hitelesítés miatt olyan államok is megszavazták, mint Irán, Szaúd-Arábia, Jemen és Pakisztán.

Ennek a korrupt gittegyletnek így semmi értelme. A világszervezet ezen – és intézményeinek számos más, bőven idecitálható – döntése nyilvánvalóvá teszi, hogy morálisan végképp elvesztette azt a jogot, hogy háborúról, békéről, emberi jogokról dönthessen. Ideje lenne visszatérni John McCain fontos javaslatához: a demokráciák ligájának megalakításához. Amely országban nincs szabadság és demokrácia, az véletlenül se szólhasson bele a szabad és demokratikus világ működésébe. Ami sok, az sok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ennek a korrupt gittegyletnek így semmi értelme."

No, ebben teljes mértékben egyetértünk.

Levonhatjuk azt a konzekvenciát, hogy az olyan globális szervezetek, amelyek elvileg mindenki érdekét kell, hogy képviseljék, valójában senki érdekét nem képviselik? Nem lesz világkormány, világpénz, világnyelv, világkultúra, mert ehhez egy világméretű diktatúrát kellene kiépíteni. Ugyanis az emberek, és a nemzetek nem egyformák.

Az ENSZ mindig is egy komolytalan szervezet volt, tele manipulációval, igazságtalansággal, politikai impotenciával.

Na, mi történt?

A rossz dolog, az már idejétmúlt.
A totális agyamentség, na az már valami, az a belépőjük...
Aztán csodálkoznak az antiszemitizmusokon...
Az egész nyitja pedig az, hogy a WHU által említett "Londonban, egy olyan kerületben ahol nagyszámú ortodox zsidó él", nos, NEM ŐK AZ IRÁNYÍTÓK.
Ők majd legfeljebb az újabb elszenvedők lehetnek.
Ahogyan a nyújorki magas fejtársak megtervezik és kikényszerítik.

Amit az anti-magyarizmussal művel, az smafu?

New Yorkból jelentette a Zsidó Távirati Iroda (JTA) 2003. november 7-én:
Soros György a Jewish Funders Network konferenciáján kijelentette:
"Európában újra erősödik az antiszemitizmus. A Bush adminisztráció és a Sharon kormányzat politikái járulnak ehhez hozzá. Ha megváltoztatnánk ezt az irányt, akkor az antiszemitizmus is csökkenni fog."
"Nagyon foglalkoztat a saját szerepem is ebben a kérdésben, mert az új antiszemitizmus azt tartja, hogy a zsidók uralják a világot. - mondta Soros, akinek projektjei és pénzei kormányokat befolyásoltak és elősegítettek különböző politikai ügyeket szerte a világon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés