Itt tart ma a magyar jobboldal

2019. október 27. 14:26

Puzsér Róbert
Facebook
Filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel és egótrénerrel hitelesítve.

„Én ilyen ízléstelen, álszent celebkedést politikustól még soha nem láttam. A médiapolitizálás kenetteljes pillanatában a trollface az ájtatosság hazug pózát ölti fel. Itt tart ma a magyar jobboldal: filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel és egótrénerrel hitelesítve.

A népnemzeti kurzus elitje nemtelen versengésben múlja alul önmagát: Borkai Zsolt szexparti-videója igazán mélyre tette a lécet, de a keresztény szabadság védelmezője ezalatt is átfér. Várom a melegpornót, amelyen a Rogán Tóni meg a Habony Árpi kokaint szippant fel Kövér Laci bácsi és Németh Sziszi bácsi seggéről, ez esetben ugyanis nem marad más választása az ország leggazdagabb és leghatalmasabb emberének, mint keresztény reality-t indítani, mely feltárja, hogy ő nap mint nap árva gyermekek lábát mossa a szegénysoron, amit kizárólag a napi imádságnak és a déli határ védelmének idejére függeszt fel.

Szolgálatát soha nem egyedül, s nem is romlott szolgáinak élén, hanem csakis a legragyogóbb hazai és nemzetközi sztárok körében hajtja végre. A limuzin ajtajától a határkerítésig vörös szőnyeg vezet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sokszor mondtam már Puzsér: hadakozz inkább a ballibbel. Az sokkal inkább a te szinted.

Néri Szent Fülöp Legyetek jók, ha tudtok

https://i.ytimg.com/vi/-pEfObN..

Tévedsz!
Németh Dávid, a budapesti teológia professzora, Károli Gáspár Református Egyetem

Számít a testtartás
"A katolikusoknál nagy jelentősége van annak, hogy hogyan, milyen testtartásban imádkoznak. XXIII. János pápa mondta egyszer, hogy az ember akkor a legnagyobb, amikor térdel. Ebben az is benne van, hogy a gesztusban, a testtartásban kifejezek valamit, amihez hozzáigazodik a lelkem. Ha meghajtom a fejem, ha összeteszem a kezem, ha letérdelek, akkor lélekben is letérdelek, lélekben is összeszedetté válok, lélekben is megalázom magam Isten előtt."

Ez az alak mindíg is ilyen volt, az általános elsilányosulással magyarázható, h. Tarlós helyett nem kevesen őt akarták főpolginak.

Itt valami nagyon félre csúszott. Tömegek kedvelik a fals hangokat, zavaros gondolkodást.

Látom, hogy kicsit sem zavar, hogy akit idéztem az egy református. Németh Dávid a Károli Gáspár Református Egyetem teológiai professzora.

Szívesen!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés