A Momentum ámokfutása

2019. október 25. 10:06

Deutsch Tamás
Facebook
A Momentum EP képviselői nap nap után dühödten támadják, lejáratják, büntetni akarják a saját hazájukat.

„Cseh Katalin képviselőnő tegnap lelkesen és öntudatosan megszavazta azt a szélsőségesen bevándorláspárti előterjesztést, amelyik végül elbukott Strasbourgban. Támogatta a kötelező betelepítési kvótát, támogatta az illegális migránsok minden ellenőrzés nélküli beengedését, támogatta az embercsempész bűnszervezetek migránstaxiztató tevékenységét!

És liberális képviselőtársaival közösen megakadályozta, hogy az EP szavazhasson egy olyan módosító javaslatról, amelyik néven nevezte volna Franciaországot azért a történelmi hibáért, hogy Macron elnök, a dán és holland miniszterelnökkel közösen, megakadályozta Észak-Macedónia és Albánia uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését. A fotón az a szomorú jelenet látható, amikor Cseh képviselőnő, liberális kollégáival közösen, feláll, hogy megakadályozza a szavazást a módosító indítványról.

A Momentum EP képviselői nap nap után dühödten támadják, lejáratják, büntetni akarják a saját hazájukat, Magyarországot, de azonnal megvédik Franciaországot még egy olyan ügyben is, amelyikben védhetetlen a francia magatartás, hiszen Franciaország szembefordult az európai érdekekkel.

A Momentumék tőről metszett liberális ámokot futnak az Európai Parlamentben. Is.
Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te vagy tévedésben. magyarországon voltak önkormányzati, EP és parlamenti választások, amelyek elég pontosan tükrözik a többség álláspontját. Ne mossuk ezeket össze. A döntő többség pedig pár hónapja a Fidesz által képviselt vonalra szavazott, különösen az illegális migráció kérdésében. Ezt a világon semmi nem írta felül.

:))))))))

Remek találat, köszi.
Tökéletes illusztráció Deutsch írásához.

Amit Deutsch mond az tény. Gondolod, hogy bárki elhiszi, hogy Cseh és Donát Magyarország érdekeit képviseli?

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. október 25. 16:18

Ráadásul, a Momentum itthoni tevékenységes sem szól másról, mint a kormány elleni acsarkodásról, de úgy, hogy épkézláb-konstruktív ötletük az nincs. Hergelnek, gyalázkodnak, vádaskodnak, kavarnak, de igazi-ésszerű alternatívát nem adnak.

Cseh és Donáth úgy képviseli Magyarország érdekeit, mint ez a féreg tette:
"Kós Péter, született Raab Leó (Perovo, Moszkva, Szovjet-Oroszország, 1921. augusztus 15. – 1994 k.) oroszországi születésű magyar kommunista aktivista, 1939-től Konduktorov Leó néven okleveles vegyész, 1949-től a magyar Külügyminisztérium tisztviselője. 1952-től Kós Péter néven a washingtoni magyar követség tanácsosa, 1954-től a Magyar Népköztársaság indiai nagykövete, 1956 májusától az ország washingtoni nagykövete és a New York-i állandó magyar ENSZ-képviselet vezetője. Az 1956-os forradalom alatti és utáni politikai szerepe máig erősen vitatott. A szovjet ENSZ-fődelegátussal karöltve végig azt képviselte, hogy a „magyar kérdés” (azaz a forradalom és annak leverése) a Magyar Népköztársaság kizárólagos belügye, és az ENSZ Biztonsági Tanácsa nem illetékes annak megvitatására. Saját állítása szerint mindezt a Nagy Imre-kormány hivatalos megbízását követve tette. A korabeli forradalmi sajtó és a Külügyminisztérium forradalmi bizottságának több közleménye Lev Konduktorov néven, szovjet állampolgárként aposztrofálta, szovjet ügynöknek minősítette, és követelte elmozdítását. Október 31-én leváltották, november 5-én visszahelyezték. 1957-től a rendszerváltásig a Kádár-rendszer külügyi főtisztviselője, több külföldi állomáshelyen. 1990 után néhány önigazoló szándékú sajtóinterjút adott, 1993 óta nem szerepelt nyilvánosan."
A korabeli forradalmi sajtó és a Külügyminisztérium Lev Konduktorov néven, szovjet állampolgárként aposztrofálta, szovjet ügynöknek minősítette, és követelte elmozdítását.
A Momentumosok vezetősége ugyanaz, szovjet ügynök, de most Soros a szovjet, ő adja a tanácsot.

Nem, a tényeknél maradok: a Momentum nagyszájú hőzöngésén kívül semmit nem produkált. Szívesen veszem, ha Ön tud ilyet, s közli. A program az papír és betű, a tevékenység az egészen más.

Továbbá: a Gyurcsánnyal való cimborálásuk elmond mindent a Momentum elvtelenségéről, és kettős játékáról. Szavakban átkozzák, tettekben pedig ellentmondanak maguknak.

Inkább mint hogy vitatkozz.
Ahhoz még érvek is kellenének...

A párizsi olimpiára mindannyian szabad kártyát kapnak.
És még el is élveznek, hogy kiszúrtak a bunkó magyarokkal, akik vetélytársként mertek fellépni Paris-zsal szemben, hallatlan.

Milyen igazad van, a párizsi unokáknak jár az olimpia, a magyar unokáknak nem, szerinted.
Ellenben szagolják a szar- és húgyszagot, demokratikusan, a Szabad Városok, Mindenki Budapestjén.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés