A Momentum ámokfutása

2019. október 25. 10:06

Deutsch Tamás
Facebook
A Momentum EP képviselői nap nap után dühödten támadják, lejáratják, büntetni akarják a saját hazájukat.

„Cseh Katalin képviselőnő tegnap lelkesen és öntudatosan megszavazta azt a szélsőségesen bevándorláspárti előterjesztést, amelyik végül elbukott Strasbourgban. Támogatta a kötelező betelepítési kvótát, támogatta az illegális migránsok minden ellenőrzés nélküli beengedését, támogatta az embercsempész bűnszervezetek migránstaxiztató tevékenységét!

És liberális képviselőtársaival közösen megakadályozta, hogy az EP szavazhasson egy olyan módosító javaslatról, amelyik néven nevezte volna Franciaországot azért a történelmi hibáért, hogy Macron elnök, a dán és holland miniszterelnökkel közösen, megakadályozta Észak-Macedónia és Albánia uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését. A fotón az a szomorú jelenet látható, amikor Cseh képviselőnő, liberális kollégáival közösen, feláll, hogy megakadályozza a szavazást a módosító indítványról.

A Momentum EP képviselői nap nap után dühödten támadják, lejáratják, büntetni akarják a saját hazájukat, Magyarországot, de azonnal megvédik Franciaországot még egy olyan ügyben is, amelyikben védhetetlen a francia magatartás, hiszen Franciaország szembefordult az európai érdekekkel.

A Momentumék tőről metszett liberális ámokot futnak az Európai Parlamentben. Is.
Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés