A hétfői akció lényege Orbán Viktor varázstalanítása volt

2019. október 25. 17:37

Hadházy Ákos
Mérce.hu
Keresni kell a lehetőségeket a vezér nevetségessé tételére.

„Azt jól látod, hogy aktivizálni szeretném az embereket, a hétfői akciónak is ez volt a célja. A Fidesz-szavazókat egyelőre nem tudjuk meggyőzni (egyebek mellett az őket körbevevő információs buborék miatt), az önkormányzati választáson is a szavazatok több mint fele ment a kormánypárt jelöltjeire. A gyűlöletpropaganda ellen kevés néhány interpelláció, meg pár perc az Egyenes beszédben.

Az egyetlen működő stratégia, ha az ellenzéki szavazókat »feltüzeljük«, vagyis aktívvá és motiválttá tesszük őket, olyanokká, akik a mindennapokban is bátran vállalják a véleményüket. Ők fognak aztán segíteni nekünk, hogy meggyőzzék a családtagjaikat és szomszédaikat, ők tudnak nyomást gyakorolni a hatalomra, mert mi, politikusok a parlamenti felszólalássokkal – lássuk be – nem vagyunk erre képesek.

A hétfői akció lényege ezen túlmenően Orbán Viktor varázstalanítása volt. Ő nagyon tudatosan eltávolította magát a napi vitáktól, aminek végső szimbóluma, hogy felköltözött a Várba. A környezete tudatosan elszigeteli őt, hogy az ellenzék ne tudjon vele »ütközni«, hiszen nézetük szerint csak megemelnének valakit azzal, ha a vezénylő tábornok vitába szállna vele. Szerintem sikeresen törtem át ezt a falat, ami nagyon bántotta a fideszeseket, nem véletlenül támadtak rám a képviselő-verőlegények. A későbbiekben is keresni kell ezeket a lehetőségeket, hogy magát a vezért tegyük nevetségessé, ne csak a kegyenceit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Keresni kell a lehetőségeket a vezér nevetségessé tételére."
És erre neked csak trágárság az eszközöd? Nagyon szegényes repertoár.

Lófaszt a seggedbe.

Ez a nyomorult figura magát tette nevetségessé, amikor azt hitte, hogy a tábláival nevetségessé teheti Orbán Viktort.

Mi viszont annak lehettünk szemtanúi, hogy te tetted magadat nevetségessé, hiszen mindenki látja, hogy egy udvari bolond vagy.
Orbán is jót nevetett rajtad.
A gyerekeid büszkék egy ilyen bohócra?

"Szerintem sikeresen törtem át ezt a falat, ami nagyon bántotta a fideszeseket, nem véletlenül támadtak rám a képviselő-verőlegények."
Rendben, Hadházy.
Én tőled sokkal idősebb vagyok.
Ha találkoznánk valahol, fel foglak szólítani: Most te leszel varázstalanítva, védd magad és ütök.
Ez komoly, Ákos.

Az egész politikai tér egy továbbfejlesztett, mégis lebutított Alinsky-támadás Orbán Viktor, a magyar Parlament, a kormány és a Fidesz-KDNP ellen.
Kezdve a bal-lib politikusaitól, médiaringyóitól és -stricijeitől, ma már azt istudjuk, Gottfriend amerikai ügyvivő is ebbe a sorba tartozott, amikor anno a Fidesz-székház ablakait betörve a csőcselék megrohamozta, tehát: G. Sorosig!
Valójában az öreg szemétládát kellett volna első helyen említeni, mert nyilvánvaló, ha ez az aljas ember képes Brüsszelt dróton rángatni, a magyar belpolitika bal-lib részének irányítása sem lehet számára nehéz, sőt, vannak jelentkezők, az új Galilei Körösök, így minden összevág.
EZ HÁBORÚ, MAGYARORSZÁG ELLEN!
HÁBORÚ A TÖRVÉNYES MAGYAR KORMÁNY ELLEN.
HÁBORÚ A MAGYAR SZUVERENITÁS, ÍGY A MAGYAR NÉP ELLEN!

Nagyapámék annak idején a körbe zárt Przemyślben már a lovakat ették. Egy alkalommal utólag mondták meg őrmesterüknek, hogy a lónak melyik részét kapta. Hasonló vacsorát kívánok elfajzott lódoktorunknak.

Nem tudom Orbánt mennyire sikerült "varázstalanítani", de az biztos, hogy Hadházyt sokkal nagyobb barom, taplónak nézik, mint eddig.

Nagyon köszönöm ezt az összesítést.
Alkalomadtán én is használni fogom, utánad, újra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés