Házon kívül kell politizálni

2019. október 21. 14:38

Hadházy Ákos
Facebook
Meg kell küzdenünk a közmédia konszenzusos vezetőjéért és a fizetett kormánypropaganda törvényi tiltásáért.

„Ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és a véleményét a választók egy nagyon nagy részéhez. Esély sem volt arra, hogy a propagandagépezet ocsmány hazugságaival szemben az igazságot elmondjuk a választók egy nagyon nagy részének.

Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen. Kövér a mai naptól méginkább megszigorította a parlamenti tudósítók munkáját. Ez egyértelműen jelzi, hogy az elborkaizott választás után a Fidesz nem konszolidálódik, hanem méginkább bekeményít és méginkább el fogja nyomni a maradék független sajtót. A pocakos tábornok nem az az ember, aki visszavonul, ő inkább támadást vezényel, újra és újra.

Én a magam részéről nem fogok továbbra sem bejárni a parlamentnek csúfolt színházba, hanem képviselőként a Házon kívül fogom tenni, amit tennünk kell. Meg kell küzdenünk a propagandagépezet ellen, a közmédia konszenzusos vezetőjéért és a fizetett kormánypropaganda törvényi tiltásáért.

És a házon kívül kell dolgoznunk a 2022-es győzelem három alapfeltételeert, ami CSAK rajtunk múlik: minden településen legyen minimum 2 ember, aki nyíltan felvállalja elkenzékiségét, mind a 10 000 szavazókörben legyen ellenzéki delegált és az ellenzéknek legyen 20 000 önkéntes aktivistája.

A Házon kívül kell megküzdeni a tisztességes játékszabályokért és a Házon kívül kell megszervezni magunkat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a fasz házon kívül átfuthatná legalább az Alaptörvényt. Persze nem fogja.

Megint a lépcsőkorláton fogsz mászkálni te majomparádé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés