Karácsony első napjai

2019. október 20. 14:31

Bohár Dániel
888.hu
Célja már néhány nap után is egyértelmű, a pozícióját, illetve forrásokat ellenzéki hálózat építésre használja.

„Karácsony megígérte, hogy nem lesz »vérengzés« az önkormányzati hivatalokban, illetve cégeknél. Megígérte! Tehát biztosan az ellenkezője fog történni és az előbb felsorolt ügyeket elnézve ezen nem is kell csodálkozni. Az új főpolgármester hiába mondja, hogy átlátható lesz minden pályázat, mindenki tudja jól, hogy a saját embereiket ültetik pozícióba. Azon pedig előre nem kell meglepődni, hogy ismerős, régi arcok fognak feltűnni a városházán.

Karácsony Gergely célja már néhány nap után is egyértelmű. A főpolgármesteri pozíciót, illetve forrásokat hálózat építésre használja, nemcsak ő, hanem az egész ellenzék. Hisz miért is beszélne már most minden győztes szereplő a »Szabad Városok Szövetségéről«, ha a kormánnyal való együttműködés és a városok fejlesztése lenne fontos számukra?! Az október 13-i önkormányzati választás csupán ugródeszka az ellenzéknek. Ők már most 2022-re készülnek, meg akarják szervezni magukat, amire most már pénzük is van.

Bízhatunk abban, hogy összevesznek a koncokon, azonban érdemes inkább a legrosszabbra felkészülni, főleg annak fényében, hogy hosszú idő után megértintette őket a siker szele, és ez kovácsoló erőként is hathat rájuk. Ez most még csak találgatás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Sorosistáknak mindenképp új alkotmány kell, amely nem tartalmazza pl. azt, hogy Magyarországon "évről évre az államadósságnak CSÖKKENNI KELL GDP-ARÁNYOSAN."
És még sok minden mást át kell írniuk, hogy Magyarország újra Soros-gyámság lehessen.
A szájuk íze szerinti vazallus-alkotmányt választással nem, csak és kizárólag utcai zavargások keltésével, a törvényes Orbán-kormány idő előtti leváltásával, "elzavarásával" érhetik el.
Ezért mindenképp rendkívüli állapot elérése a céljuk, erre kaptak megbízatást a jóságos öregembertől.
(Akinek tőzsdei megoldásai felett eljárt az idő, több piaca elszállt, első helyen az évi 2000 milliárd forintos magyar rablása.)
No és az őt küldők is elégedetlenek, a migránsprojekt egyre nagyobb késésben van.
A 2015 nyári 500 ezres migránstömeget alapul véve mára legalább 5 millió új Európa-foglalónak kellett volna érkeznie, ennek húsz százalékát produkálta a filantróp.
Pedig megtett mindent, félrevezetve a világsajtójukkal a világ közvéleményét, pl. a Bicskén a migráns sínek közé lökése a szadista magyar rendőr által, amely hamis fotó az egész világot bejárta.

A sínekre löki a migráns a családját Bicskén - így teljes az összkép a világsajtót bejárt fotóról!

Freedom, No Hungary - reggeli helyzetkép a bicskei vasútállomásról!

Bicske végállomás - városunkat is elérte a migrációs őrület!

Így rugdosták le a bicskei peronról az átadott ásványvizet - videóval!

Ha már te nem "sivalkodsz" a "közpénzszopó" Fegyenc-Demszky visszatérésén. a 2002-2010 időszak tényszerűen és letagadhatatlanul igazolja az aljasságukat.

Mészáros Lőrinc árnyékában nem vádolunk senkit jövőben bekövetkező korrupcióval. Mert olyan idióta feelingje van...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés