Bátor vagyok, indulok az elnöki posztért

2019. október 20. 11:43

Varga-Damm Andrea
Facebook
Be kell bizonyítanom a fiataloknak, nem csak akkor vagyok bátor, amikor az ellenfeleinkkel állok szemben a szebb jövő érdekében.

„Hiszek a demokráciában, hiszek a tisztességes versenyben és hiszek abban is, hogy a nemzeti alapértékek képviselete még a mai globális világban is lehet népszerű egy modern európai társadalomban. Számomra nem elegendő az, hogy a pártunk legyen újra az ellenzék ténylegesen vezető ereje, az sokkal inkább fontos, hogy kormányozni képes erővé váljon újra, tagjaink és a több millió választópolgár tekintsen úgy ránk, mint a következő kormány meghatározó erejére. Ehhez nem csak erő, harc, hanem kiváló stratégia is kell.

Az elmúlt napokban a tisztújításra készülő, eddig nem megszokott jelenségek és stílus, valamint a rengeteg fiatal tagunk napokban megtett biztató kérései elgondolkodtattak. Majd az a hang is megszólalt bennem, hogy ha valaki érez bátorságot ahhoz, hogy javaslatokat tegyen a vezetőknek azért, hogy a pártja fejlődjön, virágozzék, akkor legyen bátor abban is, ha megméretnie kell magát ahhoz, hogy a pártja jövőjét kedvezően befolyásolni tudja.

Miután tehát meg szeretném őrizni pártunk demokratikus jellegét, egységét, virágoztatni és népszerűbbé tenni szeretném a pártomat, egyúttal be kell bizonyítanom a fiataloknak, hogy nem csak akkor vagyok bátor, amikor az ellenfeleinkkel állok szemben, ha nem akkor is, amikor a sajátjaim között kell a szebb jövő érdekében érvényesíteni javaslataimat, a mai napon úgy döntöttem, magunk között is olyan bátor leszek, mint amilyen bátran képviselem a pártunkat minden fronton, gyakran vállalva ezért konfliktusokat is.

Ezért leteszem Elétek szándéknyilatkozatomat aziránt, hogy elinduljak a Jobbik 2019. november 9-én tartandó tisztújításán az elnöki tisztségért. 53 éves vagyok, az idén volt 30 éve, hogy doktori diplomát kaptam. Eltöltöttem jogi képviselettel csodálatos 27 évet, és a 2018 április 8-i választások eredményeként országgyűlési képviselő lehettem. 2013-ban azt kérte Vona Gábor, hogy politizáljak a Jobbikban. Nagyon megtisztelő volt, és különösen azért volt nagyszerű, mert szabad kezet kaphattam abban, amiben hiszek. Hiszek a nemzetünk erejében, hiszek a tisztességes útban, hiszek az egymás iránti felelősségvállalás szükségességében, hiszek a szeretetben, hiszek nemzetünk megmaradásának szolgálatában, s hiszek a – tisztelettel övezett - közös munka szépségében.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na hiszen... ez olyan lesz, mint a Retkes Attila - Weinek Leonárd meccs az SZDSZ végnapjaiban? :))
Ki kapcsolja le a villanyt (avagy kinek a nevéhez fog fűződni a DK-val, MSZP-vel (és ballib tartozékaikkal) való közös listán indulás az országgyűlési választásokon).

Úgy nehéz menet lesz, ha az emberek azt se tudák, ki ez.

G.Lajos szépen odaragasztotta ezt a spinét a Mozgalomhoz :)

Dobrevista ügynökök lettek a Mozgalom maradékai.

Társelnökség, női kvóta, bázisdemokrácia nem lehet a Mozgalomban? Az olyan XXI. századi!

Budaházy Edda: Mocskos jobbik! Az ő pálfordulása nélkül soha nem rúghattak volna újra labdába a bolsevikok.

https://www.vadhajtasok.hu/201..

Tunya, Te már rég direktben húzod be Dobrevéket. Ennyit a Mozgalomról. Dobrevék ernyőszervezete alatt vagytok 2008 óta.
Dobrev, Klein, Zázriwetz, Jákob. Dobtad Royt..

"A Mozgalom elnökének neve: Jakab Péter"

Zázriwetzet, Royt akkor feladtad? A Mozgalom elnökének neve Klein Piroska. Belétek fogják a csikket elnyomni.

Tunya 10 éve a merániaiak szolgàlatában. Dobrev Klein!

Szerintem is teljesen mindegy, ki a jobbik elnöke.

Lassan szavazók nélküli part lesz. Nekik nem baj, pár évre van jó munkájuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés