Karácsony: Rajtam nem fog múlni a normális együttműködés

2019. október 18. 11:56
A főpolgármester szerint az ellenzék úgy nyert, hogy méltányos volt az ellenfeleivel, a Fidesz pedig úgy veszít, hogy mindent megpróbál megtenni, hogy nehezítse a munkájukat.

A főpolgármester az ATV Start című műsorában a többi között a díszpolgári címekről is beszélt. Azt mondta, hogy „ez elsősorban nem a politikai szereplőknek szól, hanem inkább a városlakóknak”. Hozzátette, hogy tudja, hogy nem mindenki örül ennek az eredménynek, de neki őket is képviselni kell. A témánál maradva Karácsony szégyennek nevezte, hogy „Demszky 20 évig vezette a várost és még mindig nem díszpolgár”.

Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy szerinte egy megválasztott főpolgármesternek az a dolga, hogy „tisztelve az őt támogató szavazók bizalmát és megköszönve ezt, tárgyalást kezdeményezzen a miniszterelnökkel, illetve megpróbáljon a mindenkori kormánnyal egy normális partneri viszonyt kialakítani”. Hozzátette, hogy szerinte ez „nem rajta fog múlni ha nem sikerül”.

A főpolgármester elmondta azt is, hogy szerinte „az ellenzék úgy nyert, hogy méltányos volt az ellenfeleivel, a Fidesz pedig úgy veszít, hogy mindent megpróbál megtenni, hogy nehezítse a munkájukat”.

A Városligettel kapcsolatban Karácsony arról beszélt, hogy ő tényszerűen tudja, hogy nem minden épületnek van még építési engedélye, hozzátéve, hogy amelyiknek van, azt is meg lehet támadni a bíróságon.

A főpolgármester úgy folytatta, hogy „sem a Városliget beépítésével sem az atlétikai stadion felépítésével Ferencvárosban nem ért egyet, egyrészt mert drágák másrészt olyan területeket vesznek el a fővárostól, amelyek a város zöldítését kellene, hogy szolgálják”.

Karácsony arról is beszélt, hogy szeretné felfüggeszteni a fővárosi tulajdonú önkormányzati lakásokban a kilakoltatási eljárásokat. Úgy fogalmazott: „ne tegyünk olyan embereket hajléktalanná akik egy jobb konstrukcióban tudnák fizetni a lakhatásukat”.

 

 

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sportdiplomáciai baklövés lenne Karácsony Gergely terve
https://www.origo.hu/itthon/20..

A ballib méltányos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt komolyan is gondolja? Mert akkor nagyon el van varázsolva.
A borkai videoja minden nap ott virított a ballib oldalakon, a kokainos korrupt Laknert meg agyonhallgatták.

A főpolgármester és egyik kerületi polgár ülnek a parkban. Mindkettő banánt eszik, de a főpolgármester nem hámozza meg, hanem csak úgy eszi. A másik megszólal:
- Te nem hámozod meg ?
- Minek? Tudom mi van benne.

- Főpolgármester úr! Ha balra van nyugat, jobbra pedig kelet, akkor mi van a háta mögött?
- A hátizsákom.

Ne bántsad szegényt. Akkor volt beteg, amikor az iskolában Budapest földrajzát tanították és még nem volt ideje bepótolni.

Nulla a mozgástére, erre ébredt ma is Budapest új polgármestere.

Szerintem a karácsonyi felvétel belülről jött, de már úgy tűnik, senkit nem érdekel.

Erre én is gondoltam. Jó taktika, kivéve a tervbe vett építkezéseket. Azt nem hagynám, akar tüntetnék is értük.

Ők illenek a Demszkyhez:-))))

Karácsony azért nyert, a budapestiek nem polgármestert választottak, hanem a fidesz ellen szavaztak. Ha helyette egy szarvasmarhát indítanak, azt is megszavazták volna. No hát akkor: ha ennek ismeretében együttműködik a kormánnyal, azonnal áruló lesz:-)))))))) a szavazók és az ellenzéki pártok szemében is ( már akik nem jutottak valami pozícióhoz)

Én nagyon pártolom az állatkert bővítését, a kézilabda- és atlétikai csarnok építését.
Egyet biztosan elgázol, eddig úgy néz ki, az atlétikait.

" Hozzátette, hogy szerinte ez „nem rajta fog múlni ha nem sikerül”."

Tett már érte, hogy megnehezítse a saját dolgát, ne felejtsük el ezeket:

"A sajtótájékoztatón a DK szóvivőjét kérdezték Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester azon kijelentéséről, hogy a fideszes polgármesterek jelentős része olyan életformát folytat, mint Borkai Zsolt győri polgármester."

Aki ilyeneket mond ránk, nem tudom, lehet-e szimpatikus tárgyalópartner?
OV azt mondta, majd akkor tárgyal a főpolgármesterrel, ha lesz olyan közös ügy, ami ezt indokolja:-)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés