Genderuniverzális megszólítás – az Alapjogokért Központ szemléje

2019. október 18. 12:03
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Még szinte meg sem száradt a tinta a hétvégi választások eredményén, Karácsony Gergely máris önellentmondásba került saját magával, ami a magzatok élethez való jogát és az abortusz kérdését illeti. Nem sok jóval kecsegtet a tény, hogy a Karácsonyt támogató Momentum brüsszeli üdvöskéje, a botmixeres Cseh Katka korábban az évente több százezer abortuszt végrehajtó és milliárd dolláros árbevételű Planned Parenthood nevű, jelenleg a magzatok ellen elkövetett biológiai kutatások céljára kiadott szervek és testrészek miatt eljárás alatt álló szervezet részére gyűjtögetett Facebook-oldalán. A Newsweek beszámolója szerint az a jó hír, hogy ezek az adományok bizonyosan jó helyre kerülnek, hiszen a szervezet bejelentette, hogy a jövő évi amerikai elnökválasztáson 45 millió dollárral a demokrata pártot fogják támogatni. A számlát természetesen egy demokrata győzelem esetén majd benyújtják: Több hatalmat akarnak, és cél az abortuszliberalizáció. Csak remélni tudjuk, hogy Karácsony kijelentése mögött nem az amerikai abortuszlobbi áll.

Az amerikai demokrácia miatt azonban nem csak a „money politics” és az abortuszlobbi térnyerése miatt érdemes aggódnunk, hanem a rasszizmus újabbnál újabb formáinak kialakulása miatt is. A Guardian írása megismerkedtet minket azzal a közösségi oldallal, amire csak feketék regisztrálhatnak – fénykép igazolásával. A másik izgalmas jelenség pedig a kolorizmus, ami a feketék bőre közötti színárnyalatok alapján állít fel különböző csoportokat feketék és feketék között. Az elmélet szerint, aki sápadtabb bőrű, könnyebben érvényesül, és bizony erre példa maga az amerikai film- és politikatörténet is. De hogy kétségünk ne legyen, mindkét jelenségért a fehér ember tehető felelőssé, a kutyafáját!

Filmrovatunkban fontosnak tartottuk szemlézni azt a L%!BTQ társadalmat – tegyük hozzá jogosan – felháborító cselekményt, amit egy felnőtteknek szóló, liberális érzékenyítő mesesorozat egyik pánszexuális iskolás kisdiák karaktere, Ali követett el. A Vulture nagyszerű írása mutatja be nekünk Alit, aki a biszexuálisok szerelmi életének elmagyarázása közben, galád módon megfeledkezett magáról és ezáltal kirekesztette a transzneműeket. A népharag így bizony Alit is elérte: 6000 twitterüzenet, bocsánatkérés és esedezés a készítők részéről. A gendervilágháborúban nem elég tehát lelkes gendergárdistának lenni, ideológia, kurzus és nyelvismeretre is szükség van. Lecke, amit még sok liberális filmkészítőnek is tanulni kell.

E tekintetben megnyugtató, hogy a genderismeretek terjesztését Braziliában sem sikerült megakadályozni a reakciós elemeknek: a Pinknews tudósítása szerint az államnak ugyanis, bár Bolsenaro elnök mindent megpróbált, az LGBTQ témákat feldolgozó filmeket is támogatnia kell. Mese nincs…És az sem mese, hanem a magassarkúba bújtatott férfi kétlábas valóság, amit az Advocate megoszt velünk. Kalifornia egyik kisvárosában megválasztották az első gendersemleges alumni bálkirálynőt. Bár a döntés nyilván szubjektív, kétségeink vannak, hogy a díjat a gendersemleges személy szépsége, és nem pedig a genderlobbi és önpusztító PC-komformizmus görcsös erőlködése és megfeleléskényszere miatt kapta. A többi pályázó – kifejezetten csinos – igazi nőknek pedig pofaberolóle, lehet sírdogálni a feministáknál, akkor is ha éppen kétszer akkora transznemű nő ellen kell lejátszani egy bokszmeccset. Esélyegyenlőség, ollé!

És a bevezetőnk végére még pár nyalánkság: A Breitbart összefoglalójából megtudhatják, hogy a svéd feministák nyomására kutatók olyan protokollokat fejlesztenek, amely a szexrobotoknak megadja a lehetőséget, hogy a szexet megtagadja gazdatestimádójától. Bizony, bizony a robotszexuáljogok fejlődése is nagy robbanás előtt áll, főleg, hogy azt oktatási célra is fel lehet majd használni, például a nyugati kultúrát és konszenzuális szex gyakorlatát nem ismerő fiatal férfi migránsmilliók számára.

Itt az új bombaüzlet sorosliberáltrösztelvtársak! Rossz hír: A bevándorlást ellenző, és ez ellen időnként aktívan fellépő olasz maffia ezek beszerzését biztosan nem fogja támogatni. Az emberi jogok fejlődésének egy újabb fontos állomását azonban még ők is üdvözlik: A The Guardian leleményes cikkében, Strasbourg szerint ugyanis az embereket rettegésben tartó, rablógyilkos maffiavezérek emberi jogait súlyosan sértik az olasz törvények, mert tényleges életfogytiglan van, mert aki nem működik együtt, annak bizony a négy fal között magával kell leélnie az életét. Több jogot hát az állami pénzen eltartott gyilkos maffiatagoknak!

Összefoglalónk végén pedig a Backstreet Boys klasszikusával búcsúzunk: az Everybody című számmal. Ez lesz ugyanis nemsokára az Air Canada egységes genderuniverzális megszólítása a kedves utasai számára a „Ladies és Gentlemen” helyett. A CNN biztosítja számunkra a legfrissebbeket az újbeszéd újabb őrületéről. Már nem csak az ultraliberális zoknikirály Trudeau Kanadájában, hanem már más országok repülőterein is hallhatjuk eme megszólítást. Tömjük hát tele vattával a fülünket, ha megszólal az Air Canada utastájékoztató szignálja.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért nem örülsz annak, ha az Alapjogokért Központ tájékoztat a liberális gondolkodás legújabb vívmányairól? Örülni kéne, hogy akinek erre van gusztusa, az válogathat, melyik haladó gondolat a kedvére való. Még Karácsony Gergelynek is adhat ötleteket, mivel fokozza odaadását, simulékonyságát, ha egyszer már a szivárványos zászló kitűzésénél is többet várnak tőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés