Bangóné nem bírja elviselni Borbély Lénárd győzelmét

2019. október 18. 15:05

Németh Szilárd
MTI-OS
Mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik.

„Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására. Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása.

Mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint aki a hatalomvágytól vezérelve megőrült. Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

...a birkózócsarnokba ezt a némbert, hadd birkózza ki magát egy segédeszközzel!
Talán megnyugodna, pár percre.
Hajrá, Újpest!, mondanám, de inkább: Hajrá, Csepel!

"Nagy Gábor Tamással is tudtam beszélni. A volt polgármester szintén azt állította, hogy a dobozokban a hivatali ideje alatt az irodájában felhalmozott könyveket vitette el. Kérdésemre, hogy ezt miért késő éjjel csinálták, azt mondta, hogy nem akarta napközben hosszas parkolással feltartani a hivatal munkáját.
Anélkül, hogy erre vonatkozóan bármiféle direkt kérdést feltettem volna, vagy akárcsak utaltam volna ilyesmire, Nagy határozott hangon leszögezte, hogy
"Nem iratokat vittünk el."
Majd arról magyarázott, hogy ez egy jól működő önkormányzat, ahol szerinte nincsenek nem iktatott iratok, így értelme sem lenne elvinni onnan bármilyen dokumentumot."

Bangóné egy prosztó. A műveletlenségét, butaságát, közönséges viselkedéssel akarja elfedni. Vajon miért ilyen frusztrált egy háromgyerekes asszony, ha a családjában minden rendben van? Nem gondolt még a férje arra, hogy valami módon lecsillapítsa? Állandóan pörög ez a nő. Még nem hallottam nyugodtan, higgadtan beszélni. Olyan tenyérbemászó képe van.
Minden fotóján teleszájjal előredőlve üvöltözik.

https://cdn.nwmgroups.hu/s/img..

https://24.hu/belfold/2019/10/..

Borbély Lénárd egyébként 52 százalékot kapott Csepelen, az ellenzéket képviselő párbeszédes Erdősi Éva 43 százalékot ért el.

Az első Gyurcsány-kormány felfedezettjeként kezdhette politikai karrierjét Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, aki 2004-ben annak a választási plakátnak volt az arca, ami arra agitált, hogy a külhoni magyarok ne kaphassanak magyar állampolgárságot.

https://www.origo.hu/itthon/20..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés