Csak a szégyen

2019. október 16. 13:35

Seres László
Neokohn
Gyomor kell a várható haszon reményében mindarról hallgatni, ami a szíriai kurd területeken most megkezdődött.

„Orbán Viktort ilyen aggályok nem gyötrik. Az EU- és NATO-tag Magyarország miniszterelnöke, aki amikor csak teheti, a keresztény értékeket védi, sem Budapesten, sem Bakuban nem beszélt a török lépés miatti legcsekélyebb aggodalmairól sem, a már most több száz halottról, a törökök által bombázott kurd városok keresztény közösségeiről, a 275 ezer menekültről (köztük 70 ezer gyerek), ellenben pénzt ígért a Türk Tanács nevű iszlám országcsoportnak.

Konkrétan az Eximbank 382 millió eurós hitelkeretét. Merthogy »miniszterelnöksége alatt Magyarország és a Türk Tanács tagországai között a kereskedelmi forgalom a duplájára nőtt, elérte a 4 milliárd dollárt. Emlékeztetett arra is, hogy a közelmúltban Budapesten létrejött a Türk Tanács európai képviselete.« Nahát, csupa jó hír.

A kereskedelem boomol, már ezért is megéri olyan jeles társaságban előadni mindezt és hallgatni minden másról, mint: Bagdad Amrejev, a Türk Tanács főtitkára; Savkat Mirzijojev üzbég államfő; Nurszultan Nazarbajev volt kazah elnök; lham Aliyev azeri elnök; Szooronbaj Dzsejenbekov kirgiz elnök; és persze Recep Tayyip Erdogan török elnök.

Magyarország gazdaságát, kereskedelmét ehhez a körhöz kötni, és közben az európai, nyugati partnereinktől eltávolodni – már ez is hajmeresztő lenne, de legalább következetes lépés az »illiberális demokrácia« mintaállamai között Törökországot is felsoroló politikus részéről. A várható haszon reményében azonban mindarról hallgatni, ami a szíriai kurd területeken most megkezdődött, majd jókedvűen besöpörni a hálás török elnök kedves szavait – ehhez gyomor kell. Ez így nettó szégyen és gyalázat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha valamilyen irányban bővül az üzletkötés, az nem jelenti azt, hogy más irányban szűkül. Ez nem zéró összegű játék.

A muzulmánok pedig úgy háborúznak egymással, ahogy akarnak, csak ne ránk küldjék az áldozatokat, hanem lássák el maguk. A saját civilizációjuk szerencsétlenjeiért ők a felelősek, mi pedig a sajátjainkért. Európai menekülteket nem engedünk Iszlámiába!

Buda ezért is büntette a Fideszt. Elmehetnek a türkök ….-ra. ÁLSZENTSÉG CSÚCSA!

És hová menekültek? Törökországba?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés