Lackner

2019. október 15. 20:30

Bencsik Gábor
Facebook
Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi.

„Azért azt egy pillanatra se felejtsük, hogy ez a képen látható ember, Lackner Csaba ma is szocialista önkormányzati képviselő. Az ellenzéki összefogás képviselője. Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi. Várom róla Karácsony Gergely nyilatkozatát. Ha hallgat, azt nem tudom másképp tekinteni, mint hogy ennyi neki belefér.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez volt a legszebb.

Szóval ballib oldalról NINCS erkölcsi alap borkaizni.

Szerintem nincs talány.
BÁRKIRE, és szó szerint BÁRKIRE leszavaznak, aki a központilag kijelölt fideszellenes jelölt.

Pl. néztem, hogy Niedermüller 48%-kal nyert. Hunvald és Moldován alig 5-5%-ot kaptak. Na most ha bármelyikük lett volna AZ összellenzéki jelölt, akkor az kapta volna a 48%-ot, és Niedermüller végzett volna 5% alatt. Hunvaldot is simán megválasztották volna, ahogy Czeglédy-t is Szombathelyen.

Érdekes az, amikor Mészáros a lopott pénzből tulajdonrészt vásárol vissza a szocialisták által külföldieknek jó pénzért elmutyizott energiaszektorból. Mátravidéki Erőmű, Tiszántúli Áramszolgáltató. Ez csak egy példa, de nyugodtan folytasd a mantrát. Ha mindent elloptak, az országnak működésképtelennek kéne lennie, de nem így van. Más kormányok alatt ugyanígy lennének nagy cégcsoportok, cégek és azokat is egy-egy névhez lehetne kötni, ami ellen nyilván nem lenne kifogásod. Legfeljebb sok lenne köztük a külföldi érdekeltség, akik kivásárolnának sok mindent a hazai gazdaságból. Ahogyan azt már láttuk 1990-től kezdődően. Ennek a hiánya nem tetszik a nyugatnak és hazai kollaboránsainak, mert nem tudnak befolyást és szerezni és haszonra szert tenni a gazdaságban.

A korrupció, a beosztottak szexuális molesztálása, a diplomamunka plagizálása, a hazaárulás a baloldalon kifejezetten érdemnek számít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés