Lackner

2019. október 15. 20:30

Bencsik Gábor
Facebook
Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi.

„Azért azt egy pillanatra se felejtsük, hogy ez a képen látható ember, Lackner Csaba ma is szocialista önkormányzati képviselő. Az ellenzéki összefogás képviselője. Fülsiketítő a csend, ami balról körülveszi. Várom róla Karácsony Gergely nyilatkozatát. Ha hallgat, azt nem tudom másképp tekinteni, mint hogy ennyi neki belefér.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Két alapvető probléma van a fideszes értékelésekkel, amit meg kellene haladni:

1. a fidesz-kormányzás elmúlt, lassan évtizedes története megmutatta, hogy a politikusok ahol tudnak, lopnak. Ezért a kispesti eset nem veri ki a biztosítékot. Ahogy nem lett forradalom a vizes vb-ből, a többszörösére dráguló stadionokból, a tiborcz-sagából és még órákig lehetne sorolni. A fidesz-maffiaállam nyújt közönyből védernyőt a szocik fölé is.

2. meg kell érteni, hogy a választások eredménye annak következménye, hogy egyre több embernek tele van a hócipője azzal, ami 2010. óta az országban zajlik. Eddig ezeket az embereket lesz.rta az állampárt. Mostanra annyian lettek, hogy oda kell rájuk figyelni, mert különben vége lesz az Orbán korszaknak.

A Fidesz értékválságát - illetve totális értékhiányát és erkölcstelenségét mutatja - meg az antidemokratikus felépítését is, hogy azok után, hogy pornográf videókon láthatta az ország azt, hogy a "30 éve boldog házasságban élő", "keresztény értékeket valló" stb. stb. polgármester "turul" rakja a prostituáltakat, még napokig arra vártak, mit mond a főnök?

Monnyon le, vagy ne monnyon le?

És a főnök végül azt mondta: Ne mondjon le.

Ez volt a legszebb.

Szóval ballib oldalról NINCS erkölcsi alap borkaizni.

Szerintem nincs talány.
BÁRKIRE, és szó szerint BÁRKIRE leszavaznak, aki a központilag kijelölt fideszellenes jelölt.

Pl. néztem, hogy Niedermüller 48%-kal nyert. Hunvald és Moldován alig 5-5%-ot kaptak. Na most ha bármelyikük lett volna AZ összellenzéki jelölt, akkor az kapta volna a 48%-ot, és Niedermüller végzett volna 5% alatt. Hunvaldot is simán megválasztották volna, ahogy Czeglédy-t is Szombathelyen.

Nyilván nincs maffiaállam abban az országban, ahol az egyszemélyi vezető kollégiumi szobatársa nyer minden komolyabb közbeszerzést, egészen addig, amíg össze nem veszik a vezetővel, mert onnantól semmit sem nyer, mert utána már a főnök falubelije nyer mindent, aki szintén kiválasztott.

Nyilván a körzetéért - városáért - dolgozik az a politikus, akinek ügyvéd üzlettársa milliárdokat keres azon, hogy ingatlanokkal üzletel a polgármester támogatásával.

Városáért dolgozik az a polgármester, akinek fia havi 1 milliós fizetést kap munka nélkül a milliárdokat szakító ügyvédtől, akinek pedagógus felesége pár év alatt sok tízmilliós birtokot épít a fizetéséből (mi másból?), és aki milliókba kerülő adriai kurvás kiruccanásokkal vezeti le a keresztényi élet feszültségeit.

elég lenne a Tízparancsolatnak megfelelni, nem kell a libsikhez igazodni.

De megmérettetett...

Most mondjam erre azt, amit a fidesz-szóvivő mond minden esetben: Magyarországon van független rendőrség és ügyészség, aki bűncselekményt tapasztal, forduljon oda.

Az is elgondolkodtató, miért nem lép hivatalból az ügyészség?

Egyébként mi a baj azzal, hogy képviselő? Borkai is maradt polgármester, nem?

A nép megválasztotta.

Ez Orbán álláspontja. Mi ezzel a probléma, Bencsik úr?

Mit tegyen ahhoz hozzá egy Karácsony, amit Orbán már eldöntött? Erkölcsileg, a keresztény szabadság irányát követve, egyszersmind mutatva.

Számolgass nyugodtan: Mészáros, Garancsi, Tiborcz, Farkas Flóri a sokszorosát lopták össze annak, amit a szocik elkúrtak. (Ez a szocikat nem menti, de tény.)

A devizahiteleseket a Fidesz döntötte nyomorba, ők iktatták törvénybe az elszállt árfolyamokat, és azt, hogy ez ellen nem lehet perelni. Tudom, mert érintett vagyok.

A gazdasági jelentések meghamisítása utólag szokott kiderülni, várjunk még, jöhetnek meglepetések.

Kardlapozás szemkilövés lesz itt is, ha Orbán hatalma veszélybe kerül, nem fog tétovázni. A saját hatalmához való ragaszkodás mindent felülír.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2019. október 15. 23:20

És miért nincs saját felderítés ezekben az ügyekben?

Ismert kik, és miről beszéltek.

Miért nem lép a hatóság?

Érdekes az, amikor Mészáros a lopott pénzből tulajdonrészt vásárol vissza a szocialisták által külföldieknek jó pénzért elmutyizott energiaszektorból. Mátravidéki Erőmű, Tiszántúli Áramszolgáltató. Ez csak egy példa, de nyugodtan folytasd a mantrát. Ha mindent elloptak, az országnak működésképtelennek kéne lennie, de nem így van. Más kormányok alatt ugyanígy lennének nagy cégcsoportok, cégek és azokat is egy-egy névhez lehetne kötni, ami ellen nyilván nem lenne kifogásod. Legfeljebb sok lenne köztük a külföldi érdekeltség, akik kivásárolnának sok mindent a hazai gazdaságból. Ahogyan azt már láttuk 1990-től kezdődően. Ennek a hiánya nem tetszik a nyugatnak és hazai kollaboránsainak, mert nem tudnak befolyást és szerezni és haszonra szert tenni a gazdaságban.

A korrupció, a beosztottak szexuális molesztálása, a diplomamunka plagizálása, a hazaárulás a baloldalon kifejezetten érdemnek számít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés