Józsefváros nyert!

2019. október 15. 8:56

Bolba Márta
Mérce
Demokratikus alapvetés, hogy sajtószabadság nélkül nincs szabad választás, a Pikó-kampány mégis csodát tett.

„A Közöd Civil Társaság tagjai és az ellenzéki önkormányzati képviselők folyamatos, kitartó aprómunkája során szakszerű tudás és városismeret halmozódott fel, amit ez a kampány nagyon jól tudott átadni a lakosoknak. Letisztult kommunikációs üzenetek és saját agenda megtartása segítette a győzelemhez a jelölteket.

Egészen szoros volt az eredmény, hiszen a fideszes városvezetés az imázsépítésre és a propagandára rengeteg erőforrást mozgósít már 10 éve. A kerületi lap heti 50.000 példányban minden postaládában zengi a fideszes városvezetők dicsőségét. Demokratikus alapvetés, hogy sajtószabadság nélkül nincs szabad választás. A Pikó-kampány mégis csodát tett. Meglepetést hozott! Erős médiajelenléttel, közösségi média használattal, aktív képviselőjelöltekkel, pontos helyismerettel, személyes jelenlétével ajtóról-ajtóra nyerte meg a választóit.

Örülök annak, hogy megmutathattuk ennek a reménytelenségbe süllyedő országnak, hogy a kitartó munka meghozza eredményét. Politikai közösséget kell építeni. Hogyan tovább? A civileknek nagy a felelőssége, nem engedhetjük, hogy a civil népszerűség és a hiteles jelölt farvizén visszajussanak a hatalomba a Fidesz által kitartott álellenzék tagjai.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés