Köszönjük az elmúlt kilenc évet

2019. október 15. 8:00

Németh Szilárd
Facebook
Csepel a hátsóudvarból a főváros egyik legélhetőbb kerülete lett.

„Tisztelt Főpolgármester úr! Kedves István!

Csepel volt polgármestereként, fővárosi Fideszes politikusként szeretnék Neked köszönetet mondani, mindazért a sok jóért, amit Te főpolgármesterként tettél a kerületemért. 2006-tól ellenzékben nagyon tudatosan és tervszerűen készültünk a főváros gatyába rázására, a vörös polippal való harcra: az adóssághegyek eltüntetésére, a Demszky-éra korrupcióinak, a szocialista-liberális mutyiland felszámolására, az elvtársak húszéves regnálása alatt soha be nem váltott ígéreteik megvalósítására, a főváros hátsóudvarának tekintett külső kerületek, így Csepel felzárkóztatására.

2010-ben kampányfőnököddé emeltél, a választáson Budapest és Csepel is nyert. És Te tartottad a szavadat, a Kormány meg minden csepeli fejlesztési tervünkben támogatott bennünket. Így épült meg a Gerincút. A 40 éve ígérgetett 59 km csatorna belekerült a földbe. Csepel volt az ország egyetlen települése, ahol a családoknak nem kellett ezért településfejlesztési hozzájárulást fizetni. Kivilágítottuk a Kis-Duna-partot, nekiláttunk a kerékpárút-hálózat kialakításának, visszaállítottuk a 71-es busz eredeti útvonalát, 12 percről 7 percre csökkentettük a HÉV menetidejét, s közben végrehajtottuk a BKV-s jegy- és bérletárak rezsicsökkentését is. És még sorolhatnánk napestig. Te járultál hozzá, hogy a csepeli szoci-MDF-es mutyit felszámolva, egy lepukkant kocsmaként üzemelő pártházból modern nyugdíjas szabadidőközpontot csináljunk.

A csepeli jeleseket, előterjesztéseimet támogatva mindig elismerted valamilyen fővárosi kitüntetéssel: Klinghammer István akadémikus, Tóth II. József (Bozsi bácsi), az Aranycsapat tagja, Fatér Károly olimpiai bajnok, Krassói Kornélia tanárnő, Dobák Zsuzsanna óvónő ...

Nagyon jól együttműködtünk a nemzetegyesítés programjában és lengyel -magyar barátság ápolásában.

Köszönöm Neked, hogy támogattad az ereklyés országzászló mozgalom megalapítója, Urmánczy Nándor emlékpadjának Margit-szigeti visszaállítását, s a Rakovszky Iván-emlékhely kialakítását. Igazán sajnálom, hogy a Szabó Ervin Könyvtár nevének megváltoztatására vagy a Marco Casagrande nevével fémjelzett Szabadságoszlop felállítására már nem jutott időnk! De ami késik, az nem múlik!

Kedves István!
Köszönjük az elmúlt kilenc évet, Csepel ezalatt a Te támogatásoddal rengeteget fejlődött. A hátsóudvarból a főváros egyik legélhetőbb kerülete lett.
Csepel ezt nem felejti, Csepel mindig visszavár!

Bajtársi üdvözlettel és tisztelettel:

Németh Szilárd”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dolgozni kell, kitartóan és minőségi módon, s ez meghozza gyümölcsét. A többit pedig nyugodtan rábízhatjuk az Úr Jézus Krisztusra!

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. október 15. 15:21

Egyetértek, ahogyan mondod.
De az sem árt, ha az ilyesmikkel
"Köszönjük az elmúlt kilenc évet
2019. október 15. 8:00"
NEM KÉSÜNK KÉT HETET,
ÉS OKTÓBER 15. HELYETT OKTÓBER 1-ÉN MEGJELENTETJÜK...
De így is, ez is: Szép volt Szilárd!

Hiába főtolvajozol. A csarnok épül, a külseje alapján hamarosan kész lesz. Ésnem drágult a háromsorosára...

Nekem sem a szívem csücske Szilárd, de Csepel VALÓBAN hatalmasat fejlődött.
Csepelen egyáltalán nem volt korrupciós botrány, nincs adósság, nincs kurvás videó, teljesen normális, európai kampány folyt. Nem rongálták egymás plakátjait, nem a másik fél gyalázása volt a téma. Nem csoda, hogy nagyon sok olyan ember is Borbélyra szavazott, aki képviselőnek meg baloldali embert küldött. Nagyon szurkolok neki, hogy tovább tudja vinni az eddigi irányvonalat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés